2777
2789
عنوان

دوستان متاهل با تجربه لطفا بیایید

137 بازدید | 9 پست

سلام. دوستان.

شوهر من فوق العاده کاری و چشم پاک و خوبه.

فقط نمیدونم چرا بی دلیل با خانوادم بعضی وقتا الکی بد میشه یا مثلا اونجوری نیست که راحت باشه و اهل رفت و‌آمد باشه.‌ خانواده خودشو خیلی المی و زیادی بالا میبره. و خانواده من بدون اینکه بنده خداها ایرادی داشته باشن بیخودی باشون خوب نیست. شما تجربه ای دارید؟ یا راه حلی دارید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون طور که عروس از خانواده شوهرش خوشش نمیاد و صمیمی نمیشه داماد هم همون حس هارو به خانواده زنش داره حساس نشو و توقع بیجا ازش نداشته باش

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

همون طور که عروس از خانواده شوهرش خوشش نمیاد و صمیمی نمیشه داماد هم همون حس هارو به خانواده زنش داره ...

من با خانوادش خیلی خوبم آخه.اخه چرا بده باشون .بی دلیل میگه خوشم نمیاد ازشون

من با خانوادش خیلی خوبم آخه.اخه چرا بده باشون .بی دلیل میگه خوشم نمیاد ازشون

نمیاد دیگه چی بگم 

شمام مثل خودش رفتار کن احترام نزار به خانواده اش

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁