2777
2789
عنوان

یعنی افتاد؟؟ توروخدا بگید

120 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها خواهرم ناخواسه باردار شده بود روش جلوگیریشون قرص و امپول بوده ولی بازم باردار شده بود 

دیشب ساعت ده دوتا سایتوتک گذاشت تو واژنش دوتا زیر زبانش ،یک ساعت بعد یکی واژن یکی زیر زبان و یک ساعت بعد دوباره دوتا واژن دوتا زیر زبان 

بعد یکم لرز کرد و خوابش برد ساعت ۴صبح از درد بیدار شد و رفت دستشویی دوتا لخته پهن به پهنای سه انگشت پشت سر هم ازش خارج شد و خونریزی داشت، تا ۱۲ ظهر هم سه بار ،هرسری اندازه یک بند انگشت ازش لخته خون اومده 

الان یعنی سقط شده یا نه؟الانم خیلی سرحال داره کارای خونشو میکنه و مثل پریودی عادی هستش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر قرص زیاد و پشت سر هم استفاده کرده😳  بره سونو معلوم میشه سقط شده یا نه.  خدایا جای ...

منم خیلی بهش گفتم سقط نکن گوش نداد ،دوتا بچه کوچیک داره ،شوهرش دیسک داره ،اینجا چنبار پرسید از کجا قرص بخره لغو کاربریش کردن 

گناه داره  بچه نمیخاد مراقب باشه که باردار نشه نه اینجوری یه موجوده زنده رو بکشه

بخدا خیلی بهش گفتیم ولی اصلا شرایطشو نداشت بیچاره ،دخترش دوسال و نیمشه پسرش یک سال و نیم ،شوهرش دیسک داره ،اصلا اوضاعشون خوب نیس،الان بنظرت سقط شده یا نه

چقدر قرص زیاد و پشت سر هم استفاده کرده😳  بره سونو معلوم میشه سقط شده یا نه.  خدایا جای ...

چیبگم ،دکترش گفت اینجوری باید مصرف شه ،الان بنظرت افتاده یا نه،انشالله خدا به شما یه نینی سالم و صالح بده 

بخدا خیلی بهش گفتیم ولی اصلا شرایطشو نداشت بیچاره ،دخترش دوسال و نیمشه پسرش یک سال و نیم ،شوهرش دیسک ...

نمیدونم تجربه ای ندارم بخدا ،ولی من خودم بلافاصله بعد ازدواجم بارداری ناخواسته داشتم وقتی که ۱۷ سالم بود و پیش دانشگاهی میرفتم ،خیلی مصمم با شوهرم تصمیم گرفتیم نگهش داریم به کسی نگفتم و خیلی از بابتش حرف شنیدم و سختی کشیدم ولی با این وجود نگهش داشتم الان که ۱۳ سالشه عزیز جونمه خدا رو شکر میکنم که تصمیم اشتباهی نگرفتم

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
نمیدونم تجربه ای ندارم بخدا ،ولی من خودم بلافاصله بعد ازدواجم بارداری ناخواسته داشتم وقتی که ۱۷ سالم ...

خداروشکر عزیزم انشالله که تو تمام مراحل زندگیش موفق و نام دار باشه .

ولی خواهر من اصلا شرایط بچه ی سوم رو نداشت

خداروشکر عزیزم انشالله که تو تمام مراحل زندگیش موفق و نام دار باشه . ولی خواهر من اصلا شرایط بچه ی ...

فدات ان شا ا... برای شما و خواهرتم خیرت پیش بیاد همیشه

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

ن فقط لخته خون نیست اولش لخته میاد بعدش ی چیزی گرد عین بادکنک ک همون ساک حاملگی و جنین توشه باید بیاد بیرون ک اون سقط اصلیه اگه اون بیاد بیرون حالش خوب میشه و عادی میشه مثل پریود ازش بپرس . چون من خودمم تجربه سقط داشتم ناخواسته قلب بچه وایساده بود یادم نیست چند هفته بودم ولی قلب داشت . اولش دردای وحشتناک و لخته بعدش اون ساک حاملگی بعدشم مثل پریود 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
ن فقط لخته خون نیست اولش لخته میاد بعدش ی چیزی گرد عین بادکنک ک همون ساک حاملگی و جنین توشه باید بیا ...

عزیزم خوبی ،نه اینجور چیزی که شما گفتی اصلا نیوفتاد ،پنج هفتش بود تقریبا ،فقط لخته خون دوتکه پهن افتاد به پهنای سه انگشت ،دوسه ساعت بعدش هم سه تا لخته خون به اندازه یک انگشت ،الانم که خونریزی پریودی داره بدون درد، دیشبم تا اون لخته اولی ها افتاد دردش خوب شد ،قبلش هم درد داش هم لرز