2777
2789
عنوان

از ه کسره درست استفاده کنید😑

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 60 پست

عزیز‌م میشه لطفا لینک کد اسنپ فود رو برام بفرستی اینجوری ک اسکرین دادین میزنم میگه اشتباهه🙃

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم

همینجا بفرست گلم اما پاکش کن 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

خیلی خیلی ممنونم عزیزم لطف کردی 

اوضاع ادبیات ملت خیلی خیته

خیلی،،مخصوصا نسلای جدید.. چند روز پیش دختر خودم تو املا بجای حضرت نوح نوشته بود حضرت نوه😐😕😂 گفتم تو دیگه چرا 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خیلی،،مخصوصا نسلای جدید.. چند روز پیش دختر خودم تو املا بجای حضرت نوح نوشته بود حضرت نوه😐😕😂 گفتم ...

خب اونجور غلط املایی پیش میاد ولی یه چیزایی تو مجازی ادم میبینه شاخش در میاد

آخ فدات بشم عزیزممن انقدر حرص میخورم که نگو جایی که باید کسره بذارن ه میذارن بعد جایی که بجای است با ...

منم خیلی رو مخمه 🤨

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
اه من چقدر بدم میاد وقتی کاربردش رو نمیدونن و کلمات رو اشتباه مینویسنیا وقتی راجع به رو مینویسن راجب ...

تو سایت دیدم عصبانی رواعصبانی مینویسن بعضیا 😐😕

خیلی،،مخصوصا نسلای جدید.. چند روز پیش دختر خودم تو املا بجای حضرت نوح نوشته بود حضرت نوه😐😕😂 گفتم ...

نسل جدید که واقعا املاشون ضعیفه 

فضای مجازی هم بدترش میکنه چون بلاگرهامونم اکثرا بیسوادن