2777
2789
عنوان

راهنمایی کنکوریی🤓💫

105 بازدید | 12 پست

سلام عزیزای دلم 

شبتون بخیر ،انشالله که حالتون خوب باشه❤️

من یه سوال داشتم میخواستم اگه کسی میدونه و میتونه کمک کنه خیلی ممنونم میشم.

میشه با توجه به تاثیر ۵۰ درصدی سوابق تحصیلی بر کنکور کسی با تراز 6000 سوابق تحصیلی؛

درصد های دروس تخصصی کنکور رو بالا بزنه میتونه رشته های تاپ پزشکی و دندانپزشکی رو قبول شه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تراز نهایی ها پایینه 

خیر 

حداقل 8000 باید بشه 

چون تراز کل از جمع تراز نهایی و کنکور بدست میاد 

و حتی اگر تراز کنکور رو 10000 هم بزنی یا 12 هزار 

بازم روی نتیجه کلی تاثیر منفی میزاره و رتبب بالا میشه

سلام دروغ نکم بهت نه نمیشه ،تراز معدلتون خیلی کمه حتی اگه صد درصدم بزنید تراز کتکورتون یه چیزی نزدیک ۱۲هزار میشه بعد میانگین ترازی بگیری یه چیزی حدود ۹هزار اینا میشه پیرا هارو میارید ولی رشته تاپ نه اینارو باتوجه به شرایط پارسال میگم ،در ضمن خودمم پشت کنکوریم،برای بالا بردن تراز معدلتون ترمیم بزنید اگزم قبلا زدید فقط یک بار میتونید ترمیم مجدد بزنید اونم فقط برای امساله

عزیز شما پشت کنکوری هستی؟ چند وقته شروع کردی؟رشتت چیه

من بله 

سال پیش کنکور دادم رتبم افتضاح شد ،رشتمم تجربیه

امسالم اصلا نمیخواستم بدم برای همین نوبت اردیبهشت رو ثبت نام نکردم

ولی به خاطر یه سری شرایط بد که برام اتفاق افتاد مجبور شدم امسالم بدم و حتما قبول شم 

تازه یک هفته هست شروع کردم

منم شرایط مشابه شمارو دارم،موفق باشی

و اینکه یه سوال داشتم ازتون

من تاپیک قبلیمم پرسیدم گفتم از شما هم بپرسم مطمئن شم

مشکلی نداره فقط کنکور تیر رو بدیم ؟

چون من کنکور اردیبهشت ثبت نام نکردم ایرادی نداره فقط یک کنکور تیر رو داد؟

و اینکه یه سوال داشتم ازتون من تاپیک قبلیمم پرسیدم گفتم از شما هم بپرسم مطمئن شم مشکلی نداره فقط ک ...

نه عزبزم مشکلی پیش نمیاد فقط ثبتنام کنکور تیر توی فروردینه حواست باشه جا نمونی بعدشم فکر کنم به بازه زمانی هستش که باید سوابق تحصیلیتو تو سایت تایید کنی بعد کنکوره این احتمالا.پیشنهادمم اینه ترمیم هم شرکت کنی 

نه عزبزم مشکلی پیش نمیاد فقط ثبتنام کنکور تیر توی فروردینه حواست باشه جا نمونی بعدشم فکر کنم به بازه ...

دست گلت دردنکنه عزیزدلم

خداخیرت بده مرسی بهم گفتی

یک دنیا ازت ممنونم عزیزمم

انشالله به خواسته دلت برسی ❤️😘