2777
2789

🥲یه حرفایی میزنه همش توقع داره ازخانوادم

پدرمادرم۴۰ میلیون سیسمونی خریدن.بعد میگه وظیفشونه باید میخریدن خب من ناراحت میشم ازاین رفتارش.بش میگم براعید یکی پنجاه ب خواهربرادرم کوچیکترم عیدی بده میگه مگه چیکارکردن برامون🥲میگه اگه به اونا پنجاه دادم به بچه های خواهر برادرامم باید پنجاه بدم آخه اونا هیچکاری براما نکردن تابحال...

منوهمسرمو نی نیمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقصر خودتی نباید میزاشتی پدر مادرت میخریدن سیسمونی پولم‌جمع کن دور از چشمش عیدی بده

اگه نمیخریدن همش میگف که نخریدن وفلان.اخه چه زندگیه که بخوام قایمکی عیدی بدم.پدرمادرم ک انقد زحمت کشیدن رو میگه کاری نکردن بعد خواهربرادراش که تابحال هیچی برامون نکردن میخواد به سه تابچه هاشون یکی پنجاه بده خب این زور نیس.حالا پنجاه پولی نیس ولی مگه تاحالا چیکارکردن برامون

منوهمسرمو نی نیمون
اگه نمیخریدن همش میگف که نخریدن وفلان.اخه چه زندگیه که بخوام قایمکی عیدی بدم.پدرمادرم ک انقد زحمت کش ...

بیا ی کاری کن

بگو باشه اون عیدی بده تو هم خودت جدا ۵۰ عیدی بده ب بچه های خواهر برادرت جلو خودشم بده که مال اینا بشه ۱۰۰

بیا ی کاری کن بگو باشه اون عیدی بده تو هم خودت جدا ۵۰ عیدی بده ب بچه های خواهر برادرت جلو خودشم بده ...

اصن خواهربرادرم مجردن توخونن .بچه ندارن که.ولی مال اون هرکدوم سه تابچه دارن.خب اگه اینکارو بکنم که خیلی بدمیشه

منوهمسرمو نی نیمون
اصن خواهربرادرم مجردن توخونن .بچه ندارن که.ولی مال اون هرکدوم سه تابچه دارن.خب اگه اینکارو بکنم که خ ...

آها شما گفتی خواهر برادرت فکر کردم گفتی بچه های خاهر برادرت

حالا بهر حال شما عیدی بدی بچه های اونا اونا برنمیگردونن؟

آها شما گفتی خواهر برادرت فکر کردم گفتی بچه های خاهر برادرت حالا بهر حال شما عیدی بدی بچه های اونا ...

نه بابا اصلا اهل جبران نیستن.ماهم‌بچه نداریم که

منوهمسرمو نی نیمون
نه بابا اصلا اهل جبران نیستن.ماهم‌بچه نداریم که

آهاااا 

ولی بیا از ی نظر دیگه بش نگا کن 

بچه ها عیدا چشمشون به دست صابخونس عیدی بگیرن 

تو خودت عیدی بده بشون خوشالشون کن گور بابای بزرگتراشون