2777
2789
عنوان

تو باشگاه یهو از درد مردم😭😭

281 بازدید | 13 پست

امروز داشتم هوازی میزدم

یهو سمت چپ باسنم بالاش، درد شدید گرفت

جوری ک نتونستم دیگ حرکاتو بزنم

اومدم دوش اب گرم گرفتم تاثیرنداشت😭کسی میدونع چیه

استرس گرفتم

سیاتیکت گرفته

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی انقد همه گفتن سیاتیکه استرس گرفتم

نه بابا . حتی ی هفته هم درد داشته باشی طبیعیه چون بلاخره ی سریا تازه شروع کردن ی سریا سنگین می‌زنن و سنگین کار میکنن .

چند وقته میری باشگاه؟

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
چیکارکنم خوب شه

سیاتیک باید استراحت کنی حرکات خاص انجام ندی. به پهلو که میخوابی بالش بذار بین دوتا پاهات

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

امیدوارم سیاتیک نباشه استزس گرفتم

میخای با پزشکم مشورت کن ولی خود من اولا ی جاهاییم می گرف ک خبراز وجودشون نداشتم

ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید