2777
2789

خانما اعصاب و روان برام نموده واقعا نیاز دارم با یکی صحبت کنم 

من سه ماه بعداز عروسی متوجه خیانت شوهرم شدم که یکسال داشته بهم خیانت میکرد چت و ج*سی  وای خدا😭😭😭   من نتونستم جدا بشم خاک تو سرم بحث و دعوا فقط همون روز اول بود 😭😭 این بیشتر عذابم میده 

دیگه داشتم کم کم فراموش میکردم تا اینکه حامله شدم (بچرو رو خودم خواستم )لطفا نگین چرا حامله شدی خواهش میکنم اصلا حالم خوب نیس 

از وقتب حانله شدم بدتر روانی شدم هر روززز هر ساعت توی ذهنم میاد گذشته همش خیانتش میاد توی ذهنم و الانم همش بهش شک دارم😭😭 ۵ بار هم شک کردم که اگه کسی دیگه ای هم این رفتار رو میدی قطعا شک میکرد ولی فهمیدم که اشتباه متوجه شدم 

الان هم همینطور بازم شک دارم بهش دارم دیوونه میشم شوهرم همش تو روبیکا انلاین میشه.  ولی طولانی نیس میره ی دقیقه انلاین میشه مثلا  اینم بگم بخاطر من این کارو نمیکنه که حساس بشم 

باز امروز بهش گیر دادم گفتم درخواستمو قبول کن  نکرده و ۱۰ تا پیام دادم هی انلاین شد و پیامامو سین نزد   و بهش گفتم چخبره همش انلاینی و فلان  

نیمدونم شکم درسته یانه ولی من دارم دیوونه میشم بخدا چیکار کنم 😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما هم بارداری هم ادم طلاق نیسی

میری جست و جو کنکاش تو گوشی و رفتار همسرت برای شکنجه و خود ازاری؟

نه چک کن

نه گوشیشو نگاه کن

نه سوال کن کجا رفته و ...

بیخبری خوش خبری زندگیتو با بی سروصدایی ادامه بده

خب دلم نمیخواد دوباره همچین اتفاقی بیوفته برام داغون میشم

نمیشه .خیانت به ذات خراب طرف مربوطه تا خودش نخواد هر چی بگی تاثیر نداره که هیچ با هزارتا عیب و ایراد طلبکارم میشه فکر کن روزی که خیانت کرد مرد

خب دلم نمیخواد دوباره همچین اتفاقی بیوفته برام داغون میشم

حالا فرض فرض محال ک متوجه شدی دوباره افتاده

میخوای مثل الان ک بخاطر. گذشته داری رنج میکشی دوبرابر رنج بکشی؟

اون موقع فهمیدی چی شد؟ک الان بفهمی میشه؟

نه اصلا سمت گوشیش نمیرم اصلا 

خب دیگه روبیکا و هیچ جاهم چک نکن کلا هروقت خواسی درپوردش کنکاش کنی دستتو نیشگون بگیر ک بشین سرجات

برو بافتنی چیزی بگیر خودتو مشغول کن کلا سرتو گرم کن ک فکر و خیال نکنی

حالا فرض فرض محال ک متوجه شدی دوباره افتاده میخوای مثل الان ک بخاطر. گذشته داری رنج میکشی دوبرابر ر ...

دفعه قبل احمق بودم بخدا این دفعه ی کاری میکنم پدرش دربیاد و چند وقت پیش ازش ی چیزی فهمیدم که خودش از طلاق میترسه 

عزیز من من احساس تو کاملا متوجه میشم چقدر حس بدی

اما دقیقا کاری ک میکنی شکنجه به دست خودته

چون شما نمتونی طلاق بگیری فقط با این کنکاش و جست و جوها اگه خدایی نکرده چیزی پیدا کنی هم داغون تر از الانت میشی 

هم بچه تو شکمت اسیب میبینه

هم همسرت وقیح تر و پررو تر میشه میگه ببین باز فهمید هیچکار نکرد

خب؟من بفکر خودتم بزار با بی خبری زندگیتو بکنی