2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا نگاه منطقی داشته باشیم 

وقتی ی دختر خانوم هیچ عشقی تو زندگیش نداره کسی نیست ک دیوانه وار عاشقش باشه از رو عقل انتخاب میکنه ن عشق

موقعی ک چند نفر میان سمتش خب شرایطشون رو نگاه میکنه تا اینکه اونو دوس دارن یا ن 

قطعا همه ترجیح میدن زندگی بهتری داشته باشن و بی پولی خیلی سخته

❤️فمنیست بی دین❤️ 
همه نه ولی ۹۰درصد هیچکس به خودت نگاه نمیکنه به میزان علاقت انسانیتت شعورت اخلاقت محبتت !اگه پول داشت ...

هرکی یه نظری داره ولی اگه طرفت فقط از جهت پول ضعیف باشه به نظر من اگه دو نفر همو دوست داشته باشن باهم میتونن پولدار هم بشن همه چیز به خود آدم بستگی داره پول به دست اومدنی هست فقط جسارت میخواد و تلاش .

'-' !니 곁에 나는 살수있어

مرد به وظیفه اش که تامین مالی خونواده هست باید عمل کنه. 

البته عشق و احترام و محبت هم لازمه. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

همینقدر که عشق مهمه پول هم مهمه

من روزی که شوهرمو رو انتخاب کردم با عشق انتخاب کردم البته اون موقع وضع مالیش اوکی بود 

الان که ورشکست شده و ماشینمون‌ رو هم دزد برده و ماهی ۹میلیون قسط می‌دیم 

در صورتی که چند ماهه هزار تومان هم حقوق نگرفته و خودم دارم تکه تکه طلا میفروشم خرج میکنیم 

میبینم که پول چقدر مهمه البته عشق هم مهمه چون اگر عاشقش نبودم با این شرایط هم نمیتونسم کنار بیام

هرکی یه نظری داره ولی اگه طرفت فقط از جهت پول ضعیف باشه به نظر من اگه دو نفر همو دوست داشته باشن باه ...

ببین عزیزم ما داریم در ایران زندگی می‌کنیم اینجا بهشت سرمایه داراس هیچکسی هم با تلاش و دویدن ب چیزی نمیرسه مگه اینکه ی پشتوانه قوی داشته باشه

شوهر من فوق لیسانس از یکی از بهترین دانشگاه های کشوره با معدل عالی و ما با عشق ازدواج کردیم و ۷ ساله داریم تلاش می‌کنیم ولی حتی ب یک صدم اون چیزی میخواستیم نرسیدیم تورم سرعتش از دویدن ما خیلی بیشتره