2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ورودی امسالم 

عیبی ندارع از الان بشین بخون بازم وقت هست 

ببین گلم تا علاقه و امید نباشه هیچ وقت نمیشه درس خوند 

از درس خوندن لذت ببر 

ب چشم یه کاری ک به اجبار میخوای انجامش بدی بهش نگاه نکن ، به این فک کن فقط چند ماه تا تموم شه ت تا الآنم تلاش تو کردی پس ادامه بده زحمات قبلا تو خراب نکن

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

ورودی امسالم ...

دیگه شروع کن به خوندن ،منو همین پیوسته نخوندن کرد پشت کنکوری ،درسته سال آخرمم یه جاهایی نمیتونستم بخونم ولی دو ماه زیاده واقعا برای درس نخوندن ...داری به خودت آسیب میزنی ،از فردا باز شروع کن 

You're all the things I've got to remember

ورودی امسالم ... دیگه شروع کن به خوندن ،منو همین پیوسته نخوندن کرد پشت کنکوری ،درسته سال آخرمم یه ج ...

مرسی گلم اصن از صب که میخوام شروع کنم میشه فردا نمیدونم چرا

نه به نظرم دوستم ۶ و خورده بود تجربی هیچی نشد تراز خوب بالای ۷ و ۵۰۰

من با تراز بالای ۷۰۰۰ قبول نشدم ولی با میانگین تراز شش هزار و خورده ایم قبول شدم 😂

ربطی نداره ،زیاد معیار بندی نکنید برای این ترازا 

واقعا فقط ۴ ماه مونده😭

۴ ماه کم نیست عزیزممم

تازه شما پیش زمینه هم داشتی 

این ۱ ماه و بشین بخون 

بعد اسفند هرچی خوندی و دوره کن دیگه ادامه نده 

باور کن میرسه به جایی ک میگی کاش ۱ هفته بیشتر وقت داشتم چ برسه به ۴ ماه

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
 مرسی گلم اصن از صب که میخوام شروع کنم میشه فردا نمیدونم چرا

نگاه کن وقتی استارت درس خوندن میزنی ،بگو باید بشینم حداقل یه مبحث رو تموم کنم ،یواش یواش علاقه و عادت میاد 

هدفتون چیه