2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 44 پست
ولی ی راهتمایی عزیزم من قرصای ال دید و ....اینا حالمو ب شدت بد میکرد و شوهرمم ب خودش زحمت نمیداد از ...

من تاحالا نخوردم اورژانسی

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب پس ایرادی نداره عزیزم قرص بخور فردا 

میگم پریودم نزدیگه بمونم اگه پریود نشدم بخورم یه چیزی 

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم
من تاحالا نخوردم اورژانسی

خب اشکال نداره پس 

من اخه اینجا خیلیا رو دیدم مثل نقل همش اورژانسی میخورن عذر میخوام خیال کردم شما هم اینجوری 

خب عزیزم بار اولته بخور فقط بدون پریودت بهم میخوره تا ۲ ماه نگران نباش بخور

نترس عزیزم نیستی باردار

من عاشق بچه ام ولی اونقد حاملگی بدی داشتم اصلا دلم نمیخواد دوباره تکرار بشه وحشت دارم 

ولی ی راهتمایی عزیزم من قرصای ال دید و ....اینا حالمو ب شدت بد میکرد و شوهرمم ب خودش زحمت نمیداد از ...

شما عوارض نداشت براتون؟؟بچه دارید؟؟منم خیلی خوردم بچه ندارم هنوز مثل چی‌میترسم

خب اشکال نداره پس  من اخه اینجا خیلیا رو دیدم مثل نقل همش اورژانسی میخورن عذر میخوام خیال کردم ...

من باید هر سه ماه پشت هم قرص بخورم تا پریود نشم بخاطر کیستم این ماه استراحتم بود به چنگ دادم خودمو

شما عوارض نداشت براتون؟؟بچه دارید؟؟منم خیلی خوردم بچه ندارم هنوز مثل چی‌میترسم

😐😐😐

خب اشکال نداره پس  من اخه اینجا خیلیا رو دیدم مثل نقل همش اورژانسی میخورن عذر میخوام خیال کردم ...

من خیلی بابت این اورژانسی نگرانم شوهرم خرابکاری میکنه میگه نباید بخوری ضرر داره و اعصاب خرد میکنه منم از ترس بچه دار شدن میخورم بعدشم میترسم به رحمم آسیب بزنه بعدا بچه دار نشم وااای

فردا بخور من بعد 20ساعت خوردم بعد، 10روز پریود شدم خیالت راحت شد امروز چقد استرس داشتم ک نکنه ...

چجوری باید بخورم ساعتیه؟؟؟