2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 44 پست
چیه؟؟

نخور خب زیاد خوب نیست رحمت رو خدای نکرده داغون میکنه

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا بخور من بعد 20ساعت خوردم بعد، 10روز پریود شدم خیالت راحت شد امروز چقد استرس داشتم ک نکنه ...

اوووو ده روزززز من نخورم زودتر میفهمم چه خبره که   نهایت ۵روز دیگه وقت پریودمه🫤🫤🫤

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم
خب به جای ال دی مارولین بگیر عزیزم  قرص های یاسمین هم عالیه ولی گرونه  مارولین ارزونه و ...

من دزوسپتیو میخوردم الان مارولین 

خارجی خوبه ولی گرونه تازه اگه پیدا کنی

خب اگه پریود نشی بارداری که ۷۲ ساعت وقت داری یعنی ۳ روز

چه غلطی کردماااا شب ۲۲بهمن🤣🤣🤣🤣پیروزی انقلاب کار دستم نده صلوات

خب اگه پریود نشی بارداری که ۷۲ ساعت وقت داری یعنی ۳ روز

من همیشه سر وقت پریود میشم شده زودتر بشم دیرتر نه هر بار دیرتر پریود  شدم حامله بودم

شما عوارض نداشت براتون؟؟بچه دارید؟؟منم خیلی خوردم بچه ندارم هنوز مثل چی‌میترسم

دارم ولی عوارض داشت هورمونام کلا بهم ریخته بود بعد ی مدتم دیگه جواب نمیده و من ناخواسته باردار شدم دکتر گفت چون زیاد خوردی بعدی مدت جواب نمیده

این صبر که من میکنم ...افشردن جان است..💚