2777
2789

با همسرم رفتیم و براش کیک و هدیه خریدیم 

خلاصه برای سورپرایز رفتیم خونش ساعت حدودا ۶ غروب بود 

خیلی خوشحال شد بنده خدا،راستش قصد داشتم برای شام هم بمونم خونش 

دیدم ساعت شد ۱۰ هنوز خبری از شام نیست حتی برای خودشون هم هیچ‌شامی نزاشته بود (وضع مالیشون خوبه و‌همیشه داخل خونشون گوشت و برنج و....هست)

خلاصه دیگه دیدم خبری نیست کم کم آماده شدم ،دید دارم میرم یه سیب زمینی گرفت دستش که وایسا دارم پوست میکنم شام درست کنم ،بمونید شام رو ....

منم گفتم ممنون شام داریم و خسته ام دیگه باید برم و استراحت کنم☹️حقیقتش ناراحت شدم

کلا دو نفر آدمیم حداقل برای خودشون شام میزاشت

👶🏻=👰+🤵

مامان جون منم اذیت میشه غذا بپزه .پاهاش درد میکنه .

زن داییم همه ش انتظار دارشت مامان جونم پاشه کاری کنه ...

من حق میدادم به مامان جونم...

شاید مادرهمسر شما هم عذری داره و نمیتونه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داشتی ولی کاش ب فکر شام هم بودید تا حسابی خوش بگذره بهش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
یعنی گشنه میخواستن بخوابن🙄؟ یعنی شما شب تولدتون شام نمیخورید؟

از ذوقش یادش رفته 😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
مامان جون منم اذیت میشه غذا بپزه .پاهاش درد میکنه . زن داییم همه ش انتظار دارشت مامان جونم پاشه کار ...

😑سنی نداره مادرشوهرم حالش خوبه 

عذری داشت بهم میگفت،ده بار پاشد چای آورد میوه آورد و‌کیک و‌شیرینی و....ولی خبری از شام نشد

👶🏻=👰+🤵
😑سنی نداره مادرشوهرم حالش خوبه  عذری داشت بهم میگفت،ده بار پاشد چای آورد میوه آورد و‌کیک و ...

حوصله نداشته بنده خدا .

به دل نگیرید .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

احتمالا افسردگی دارن یا درد جسمی وبروز نمیدن. اختلالات هورمونی وسن یائسگی  وپوکی استخوان و کم خونی وکمبود ویتامین شایع هست. خدا دلتونو خوشحال کنه که خوشحالش کردین.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

یعنی گشنه میخواستن بخوابن🙄؟ یعنی شما شب تولدتون شام نمیخورید؟

نه بابا حق داشتی . باید یه چیزی درست میکرد . من که اصلا تولد نمی‌گیرم برای خودم . ولی همسرت باید از بیرون برات شام می‌گرفت که از دلت در بیاره

حق داشتی ولی کاش ب فکر شام هم بودید تا حسابی خوش بگذره بهش 

بخدا من بخاطر اینکه ادیت نشه اکثرا میرم خونش قبل زمان و شام و ناهار به یه بهونه ‌پا میشم میام تا اذیت نشه

نهایت سالی ۴_۵ بار برای شام یا ناهار خونش بمونم 

بعد اینجوری ام هست که زیاد از بیرون غذا میگیرن،اصلا براشون هزینه و اینا مهم نیست،میتونست به پدرشوهرم،یا همسرم بگه سفارش بدید من حوصله شام‌گذاشتن ندارم

👶🏻=👰+🤵
بخدا من بخاطر اینکه ادیت نشه اکثرا میرم خونش قبل زمان و شام و ناهار به یه بهونه ‌پا میشم میام تا اذی ...

اره میفهمم منم بودم می‌گفتم لا اقل زودتر می‌گفت پا می‌شدیم میومدیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اونقدر ذوق داشته حواسش ب ساعت نبوده.  

😂😂 آخه تا دید دارم ‌ آماده میشم تا برم یه سیب زمینی و آبکش گرفت دستش که صبر کن شام‌بخورید بعد برید 

در حالی که حتی ساده ترین چیز هم‌میزاشت حداقل یک ساعت طول میکشید ،باید تا ساعت ۱۲صبر میکردم

👶🏻=👰+🤵