2777
2789
عنوان

اطرافیانم میگن بچت مثل شیطون میشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 85 پست
وای عزیزم من ازخرفاشون دارم دق میکنم. به همین دلیل زودازدواج کردم که کم ببینمشون🥺🥺

بخدا اگه اطرافیان‌من اینجوری باهام صحبت کنن که چون نماز نمیخونم فلان و فلان اول خوب میشتمشون هم خودشونو هم خداشونو هم دینشونو با همون نمازشون و واسه همیشه دورشون خط قرمز میکشیدم عقاید خانوادت منو یاد یکی از استادام انداخت اونم همینقدر ببخشیدا ببخشد احمق و عقب مونده بود و حروم زاده عین آب خوردن حکم اعدام میداد الهی خیر نبینه از زندگیش کثافت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشون گفتن حرفهای خدارو قبول ندارن؟؟!!!! 

بله.

گفت فقط خدا رو قبول دارم،ولی کارهایی که گفتن رو انجام نمیدم.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

کسی که خدا رو قبول داره اول نباید دل کسیو بشکنه پس بدون راه خانوادت اشتباه ، به حرف کسیم اهمیت نده مردم زیاد حرف میزنن قرار نیست باحرف بقیه زندگی کنی

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
نه فقط بعدش میرم دوش میگیرم

شما که میری دوش میگیری، چه عیبی داره که یه چپ و راستتو هم بشوری، حتی اگه اعتقادی هم نداری، حموم که میری انجام بده، چون واقعا هیچ زحمتی نداره 

حالا نماز و روزه یکم زحمت داره ولی غسل نه

شاید بخاطر همین کارت خدا یه جایی دستتو گرفت

اگه بقیه کارات رو گذاشتی کنار، اینو نزار کنار

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بگو شیطون بشه مواظب باشین گولتون نزنه 🤣🤣😂😂

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

خب گمونم قبلاً هم چندان معتقد نبودی که وا دادی. چجوریه فقط خدا رو قبول داری ولی حرفهاشو نه؟ حالام ...

متاسفانه قبلاخیلی افسرده بودم بخاطراینکه همیشه دعوام میکردن. به زورچادرسرم کردن. 

الان ازهررررچی دین رونده شدم. حالم به هم میخوره. ازبس بهم سخت گرفتن. واجازه ی کوچیکترین شادی ازم گرفتن. حالاشوهرم میکه باب دلت زندگی کن. ولی بازم خانوادم دارن میکن شوهرت ازراه ب درت کرد. کوچیکترین تمایلی به این کاراندارم.. شایدبخاطرسخت گیری های خودشونه

شما که از لحاظ اخلاقی عالی هستی نمازت هم بخون که نمره ت بیسته

عزیزم اون یه انتخابه آدم باید با نماز خوندن حال کنه البته بگما از ته قلبم دوست داشتم از اون دسته آدمایی بودم که نماز واسشون خیلی مهمه و قضا نمیشه ولی بشدت تنبلم و انتخاب کردم که نخونم ولی همین الان چون دیشب از خدا چیزی نیخواستم و امروز حاجتمو داد ۱۰۰۰ تا صلوات نذر کرده بودم ۲۰۰ تاشو دادم ۸۰۰ تاشو نگه داشتم الان دارم میفرستم 

بله. گفت فقط خدا رو قبول دارم،ولی کارهایی که گفتن رو انجام نمیدم.

حرفهای خدا بیش از انسانیته؟! 

اگه هرکس سعی داشت ذره ای انسانیت رو تو خودش تقویت کنه اینهمه جنایت نبود تو دنیا... 

نه صرف اینکه نماز بخونن و پشتش هرجنایتی دلشون خواست انجام بدن(منظورم همه نیست، منظورم جنایتکاران مومن نماست...) 

و باهمینکاراشون دید  خیلیارو نسبت به دین ضعیف تر کنن متاسفانه 

خب گمونم قبلاً هم چندان معتقد نبودی که وا دادی. چجوریه فقط خدا رو قبول داری ولی حرفهاشو نه؟ حالام ...

چه زبون تیز و تلخی دارید قشنگ با تنه و کنایه حرف میزنید 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه فقط بعدش میرم دوش میگیرم

عزیزم بچه ات به هیچ وجه شیطان نیست، یه طفل معصومه، 

ولی 

شنیدی میگن دفع خطر احتمالی از نظر عقلی واجبه؟ یعنی اگر یه آدمی که نمیشناسی بهت بگه خانوم اون نوشیدنی رو نخور توش سم ریختن از لحاظ عقلی باید حرفش رو گوش کنی چون با نخوردن نوشیدنی ضرر نمیکنی ولی با خوردنش احتمال خطر بزرگی هست، 

حالا چندین آدم خوب در زمانهای مختلف اومدن و گفتن خدایی که ما رو خلق کرده از ما یک سری کارهایی رو خواسته انجام بدیم که تعدادشون هم اونقدر زیاد نیست که برامون سخت و آزاردهنده باشه، ما اگر حرفهای اونها و چیزهایی که تو کتاب خدا نوشته شده و مشترک بین همه ادیان الهی هم هست رو قبول کنیم هیچ ضرری بهمون نمیرسه، 

اینکه بعضی دوستان مثال میزنن و میگن برید جلوی اختلاس و فساد و ... بگیرید اونا بدتره، حرف کاملا درستی نیست، نه اینکه غلط باشه نه، ولی همه چیز جای خودشه، آدم اول باید از خودش شروع کنه از چیزی که در اختیار خودشه و بعد حتما دنبال اصلاح جامعه هم باشه 

به نظرم در سبک زندگی ای که در پیش گرفتی تجدید نظر کن، کارهای واجب دینی رو انجام بده، غسل‌های واجب رو حتما انجام بده، نماز بخون، حجاب هم در حد معقول در جامعه رعایت کن یعنی موهات رو بپوشون و لباس بدن نما نپوش، 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.