2777
2789
عنوان

اطرافیانم میگن بچت مثل شیطون میشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 85 پست
خودمم توش موندم. دیگه نمیدونم چیکارکنم. ولی باتمام وجود عاشق بچم😭

عزیزم.  اولا خدا خاص دوستت داره... 

دوما کار خانوادت غلط اندر غلط بوده و غیراسلامی بوده

سوما کاری رو بکن که فردا پشیمون نشی... 

چهارما تو طول زندگیت، پرستش خدا و حقانیت حرف های خدا بهت ثابت میشه (بدون اجبار کسی )  ولی خوب ممکنه دیگه تنبلی تو وجودت رخنه کرده باشه و تو هم بیخیال بشی... چون دید داری سخته  اما شیرینی.... به سختی و شیرینی دفاع از مظلوم😘

خیلی خوب حرف ژدی عزیزم کاش میشدبیشترحرف بزنیم🥲🥲

دختر گل، دین و دینداری رو با آدمهایی که اطرافمون یا تو جامعه هستند و ادعای دینداری دارند نسنج، دین رو از منابع اصلی دین باید یاد بگیری نه با چند تا کامنت از چندتا آدم غریبه مثل من و بقیه افراد تاپیکت که اصلا نمیدونی کی هستیم و چه قصد و نیتی داریم 

هر کاری متخصص خودش رو داره، شما مثلا برا باردار شدن خب میری پیش متخصص زنان نه متخصص گوارش یا ریه، 

مسائل دینی رو هم از متخصص خودش باید یاد بگیری 

اینکه بگی من خدا و انسانیت یعنی انسان خوب بودن رو قبول دارم و تو خلوت خودم با خدا حرف میزنم اصلا کامل نیست 

چه جوری میشه خدا رو قبول داشت ولی خواسته ی همون خدا رو که خیلی واضح تو قرآن گفته نماز بخونید، غسل کنید، دروغ نگید، غیبت نکنید رو انجام ندیم؟ اینا اصلا به سیاست و گرونی و این طور چیزها ربطی نداره 

سخن پیامبر خدا و امام‌ها هست که نماز ستون دین هست، نماز خواندن با همون آداب و روشی که پیامبر انجام می‌داده باید صورت بگیره 

ببین شما وقتی یه وسیله جدید می‌خری حتما از فروشنده یا از کاتالوگش روش کارش رو نگاه میکنی، حالا خدایی که ما و این دنیا رو آفریده روش زندگی تو این دنیا رو هم تو کتابش و از زبان بندگان خوبش که پیامبر و امامان هستند برامون توضیح داده، 

حالا اگر آدم نمازخوان و اهل روزه و حجاب و سینه زن امام حسین خلافکار و بدجنس باشه حتما اون دنیا عذاب سختی در انتظارش هست ولی ملاک خوب بودن نماز و روزه و حجاب که اون آدم خلافکار نیست، ملاک و معیار اصلی خواست خداست، خدا تو قرآن گفته به اندازه یک ذره خوبی کنید اون دنیا پاداشش رو میگیرید و به اندازه یک ذره بدی کنید عذابش رو میبینید 

نماز واجبه ستون دین هست، غسل واجبه، غیبت و دروغ و مال حرام خوردن هم حرام و گناه کبیره هستند 

ستون دین رو انجام ندیم اونم با همون روشی که پیامبر و امامان گفتند، هر کار خوبی هم انجام بدیم میشه مثل چند خروار مصالح شیک و گرون که کامیون آورده خالی کرده رو زمین و رفته چون ستون نزدن که این مصالح خوشگل و روش سوار کنن

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  همه‌ی نظرات رو خوندم ، و واقعا حرفی برای گفتن ندارم چون یک عده بی ایمان دارن کامنت ...

دوست خوبم شما که به دین و خدا و نماز و غسل اعتقاد دارید سعی کنید دیگران رو با معیار خودتون قضاوت نکنید شما از کجا میدونید دیگران بی ایمانن که دارید به اسی میگید یه عده بی ایمان دارن کامنت میذارن همین قضاوت بی جا باعث ناراحتی همون خدا از شما میشه و همون دینی که بهش اعتقاد داری گفته که دیگران رو قضاوت نکنید و تهمت بی ایمانی بهشون نزنید البته ببخشید بهتون گفتم ولی لازم دونستم که بگم بازم معذرت میخوام دوست خوبم

دعوا ندارم  میگم حوصله ندارم  بعدشم حرام زاده به کی میگن پس؟

حاصل رابطه نامشروع 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
طرف تو قلب اروپا و آمریکا که ضد اسلام هم تبلیغات وسیع دارن بزرگ شده،زندگی کرده،ولی یه روزی به جایی م ...

من اتفاقا خودم قران میخونم، ذکر و دعا میخونم، حجاب کامل دارم عزیزم.... نیازی ندونستم بگم اینهارو... من خودم اعتقاداتم خیلی قویه🌹

اما شمادرجواب اسی  گفتی وقتی به حرفهای خدا عمل نمیکنی پس برات مهم نباشه، من خواستم بهتون بگم که انسانیت حرفهای خداست...اما رعایت کامل حرفهای خدا و احکام خدا نیست...

نیازی نیست عزیزم شما منو قانع کنین چون واقعا خودم اعتقاداتم سرجاشه...

خب ادم محقق، اونی که میگی زنا زادست.  ببین زنا زادگی زیر مجموعه ی حرامزادگیه.... یعنی هر زن ...

ولدالزنا تنها به فرزندی گفته می‌شود که از رابطهٔ نامشروع زن و مرد به دنیا بیاید، اما حرام‌زاده مصادیق دیگری دارد؛ از جمله فرزندی که از ارتباط زن و شوهر در ایام حرمت مقاربت با زن به دنیا می‌آید

ایا رابطه بدون غسل شامل ایام حرمت مقاربت می شود؟! (سوال استارتر بود دیگه)

موفق باشی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سرچ کن فرق حرام زادگی با زنا زادگی.... تو ویکی شیعه توضیح داده... 

👌👌

ولدالزنا تنها به فرزندی گفته می‌شود که از رابطهٔ نامشروع زن و مرد به دنیا بیاید، اما حرام‌زاده مصادی ...

سلامت باشی

کلا پست اول منو با دقت نخوندی 

من نمیتونم الان نصف شب صد در صد جواب قطعی بدم هست یا نه چون یه چیزایی شنیدم و لازمه از مرجع تقلیدم درسا و حسابی پرس و جو کنم ببینم دقیقش چیه  

ولی 

کلا پست اول منو با دقت نخوندی چون همونجا نوشتم (اگر اشتباه نکنم❌) 

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

❌ اگر اشتباه نکنم فکر کنم خانوم و اقایی  که غسل به گردنشون هست،نطفه ای که تشکیل میشه  حرام زاده میشه (فرق داره با زنا زاده)  

یه سری مورد دیگه هم هست... ❌