دختر گل، دین و دینداری رو با آدمهایی که اطرافمون یا تو جامعه هستند و ادعای دینداری دارند نسنج، دین رو از منابع اصلی دین باید یاد بگیری نه با چند تا کامنت از چندتا آدم غریبه مثل من و بقیه افراد تاپیکت که اصلا نمیدونی کی هستیم و چه قصد و نیتی داریم
هر کاری متخصص خودش رو داره، شما مثلا برا باردار شدن خب میری پیش متخصص زنان نه متخصص گوارش یا ریه،
مسائل دینی رو هم از متخصص خودش باید یاد بگیری
اینکه بگی من خدا و انسانیت یعنی انسان خوب بودن رو قبول دارم و تو خلوت خودم با خدا حرف میزنم اصلا کامل نیست
چه جوری میشه خدا رو قبول داشت ولی خواسته ی همون خدا رو که خیلی واضح تو قرآن گفته نماز بخونید، غسل کنید، دروغ نگید، غیبت نکنید رو انجام ندیم؟ اینا اصلا به سیاست و گرونی و این طور چیزها ربطی نداره
سخن پیامبر خدا و امامها هست که نماز ستون دین هست، نماز خواندن با همون آداب و روشی که پیامبر انجام میداده باید صورت بگیره
ببین شما وقتی یه وسیله جدید میخری حتما از فروشنده یا از کاتالوگش روش کارش رو نگاه میکنی، حالا خدایی که ما و این دنیا رو آفریده روش زندگی تو این دنیا رو هم تو کتابش و از زبان بندگان خوبش که پیامبر و امامان هستند برامون توضیح داده،
حالا اگر آدم نمازخوان و اهل روزه و حجاب و سینه زن امام حسین خلافکار و بدجنس باشه حتما اون دنیا عذاب سختی در انتظارش هست ولی ملاک خوب بودن نماز و روزه و حجاب که اون آدم خلافکار نیست، ملاک و معیار اصلی خواست خداست، خدا تو قرآن گفته به اندازه یک ذره خوبی کنید اون دنیا پاداشش رو میگیرید و به اندازه یک ذره بدی کنید عذابش رو میبینید
نماز واجبه ستون دین هست، غسل واجبه، غیبت و دروغ و مال حرام خوردن هم حرام و گناه کبیره هستند
ستون دین رو انجام ندیم اونم با همون روشی که پیامبر و امامان گفتند، هر کار خوبی هم انجام بدیم میشه مثل چند خروار مصالح شیک و گرون که کامیون آورده خالی کرده رو زمین و رفته چون ستون نزدن که این مصالح خوشگل و روش سوار کنن