2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده هرخواستگاری میاد ازم خوشش نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 27 پست
چ ربطی داره ؟ من اینقده ایده آل اومده تو زندگیم اما نخواستم  اینک من نخواستم ربطی ب کامل بودن ...

رفاقت؟ ازم سو استفاده کنن بندازنم دور ؟اینجوری بیشتر حالم بد میشه 

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم منم الان تو همین برهه هستم خواستگارم منو نپسندید اومدم اینجا تاپیک زدم انگار مشکل همگانیه ...

تو زندگیم انقد سختی وتنهایی کشیدم دیگه صبری واسم نمونده دیگه امیدی ندارم ی ادم چقد ظرفیت داره؟چقد میتونه تحمل کنه

تو زندگیم انقد سختی وتنهایی کشیدم دیگه صبری واسم نمونده دیگه امیدی ندارم ی ادم چقد ظرفیت داره؟چقد می ...

میفهممت عزیزم شاید اون آدمی ک قراره بیاد تو زندگیت هنوز تو تقدیرت نیس ولی خدا گفته هیچکس رو بدون جفت نیافریدم

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

ببین! اول یه چیزی بهت بگم که منطقی فک کنی در مورد حرفم! 

من پسرم ! تیپ و قیافه و شخصیتمم بد نیست (حالا نمی‌خوام مشخصات فنی خودمو بگم ☺️) اما منظورم اینه تویی که فک می‌کنی همه خواستگارات تورو پسند کردن ! ممکنه منو نپسندی!☺️ خب من باید غصه بخورم آیا ؟☺️

منظورم اینه این یه چیز سلیقه‌ای‌ه! ممکنه از بین هزار نفر چهارصد نفر تورو نخوان ! و شیشصد نفر بخوان! اما از شانس تو فعلا کسایی که اومدن از بین اون چهارصدنفره!

بابا طرف دختره تو یه برهوت زندگی می‌کنه بازم ازدواج می‌کنه!☺️ چرا اینقدر ناامیدین شما ( منظورم خیلی از دخترای هموطنه!) 

بعد فک کن خب چرا نمی‌پسنده؟ مگه چه مشکلی داری؟ 

اگه خودت می‌دونی که هیچی و سعی کن درستش کنی!

اما اگه نمی‌دونی من ندید بهت میگم :

سعی کن آرایشت ملایم باشه ، آراسته باش ، خودت آروم باشی ، شمرده صحبت کن ، آهسته و آروم ، و صبور باش ، هول نباش! هرچی گفتن فورا نخواه جوابشونو بدی! قرار نیس تو اون لحظه اتفاقی بیفته! چند ثانیه صبر کن ، فک کن بعد جواب بده! این کارا رو بکن 

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
کاش میتونستم بغلت کنم آرومت کنم 

😔😔😔😔نمیدونم چطوری با کلمات از حجم غمم بگم به کی بگم خیلی خستم کم اوردم

ببین! اول یه چیزی بهت بگم که منطقی فک کنی در مورد حرفم!  من پسرم ! تیپ و قیافه و شخصیتمم بد نی ...

بارها جمله دکتر هلاکویی ک میگه اینکه کسی از شما خوشش نیومد به معنی بد بودن شما نیست فقط سلیقش نبودی رو باخودم مرور میکنم ولی درنهایت حریف این همه غم نمیشم قیافم قدم و اندام متناسبی دارم مهم تر از اون کی تواین جامعه با این همه سختی وتنهایی دووم اورده و خودش و ازگناه حفظ کرده؟جز انگشت شمار؟پس چرا خدا کمک نمیکنه چرا باید موقعی ک دستمو بگیره هیچکاری نمیکنه

تا موقعی ک ذوق وشوق چیزی و داری باید واست اتفاق بیفته بعدش دیگه پشیزی ارزش نداره

بعدشم ارزشمنده فقط ذوق نداری

متاسفانه خودم ذوق ندارم همسرمم  بعضی وقتا بهم میگه چرا مثل بقیه رفتار نمی کنی😔

نمیخوای عکستو بفرستی 

دیدی آن شب چه شد؟😔 پدر دیگر بیدار نشد... در گوشه ی تاریک و حزن آلود خانه... دیدی پدرم چشم بست؟ بی خداحافظی، بی حرف، بی پند و ناگهانی؟ دیدی فرزندانش را؟ سیمای غمگین دخترش را؟دیدی غم چشم پسرانش را؟ دیدی نفس در سینه حبس بود؟ چشمان در تمنای اشک بود؟ دیدی غم آسمان را؟ قطرات اشک بالا را؟ دیدی سکوت پرندگان را؟ ناله ی دلگیر باد را؟ دیدی که دیگر حرفی برای گفتن نبود؟ فقط اشک بود و اشک بود؟ دیدی که روز به سیاهی شب بود؟ آفتاب به سردی یخ بود؟ دیدی که دیوار ها را تاب ایستادن نبود؟ شمع را جان سوختن نبود؟ زیرا که دیگر عشق نبود🖤گرما نبود😭پدر نبود... 😔😔
بارها جمله دکتر هلاکویی ک میگه اینکه کسی از شما خوشش نیومد به معنی بد بودن شما نیست فقط سلیقش نبودی ...

اگه اینجوریه که میگی و همه چیت خوبه به نظرم اون خواستگارا باید برن دکتر !!☺️ شما چرا ناراحتی ؟ اونان که کم دارن!☺️ قطعا یه چیزیشون میشه! آخه یه چیزی‌ام هستا ! بعضی وقتا وقتی یه چیزی خیلی خوبه آدم شک می‌کنه که چه خبره!☺️ اصلا میگن وقتی همه چی اوکی و بدون مشکل بود ، بدون یه مشکلی هست!☺️

از شوخی گذشته ، اگه از نظر ظاهری اینجوری هستی ، یه مقدار رو چیزای دیگه کار کن! من می‌دونم اخلاقت خوبه!(از ترسم 😂) اما سعی کن بهترترش کنی!☺️ ضمنا خواستگار بعدی اومد خبرم کن قبل از ورود منو ببینه! با چندتا گرز و چوب و نیزه و شمشیر بیام اونجا !

بهت قول میدم بعدی اوکیه!☺️

بابا غصه نخور! مث من باش! من اصلا غصه نمی‌خورم که ، غم می‌خورم !😂 

اینو جدی بگم : خدا هنوز زنده‌س! فقط قربونش برم فک کنم آلودگی تهران و گرد و  غبار روی ایران اجازه نمیده اینورو ببینه!☺️ یا بالاخره کنسرت جی لو ، شکیرا باحال‌تر از گریه و مصیبت‌نامه‌ی اینوره!☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️