2777
2789

اینکه پس زده میشم حالمو داغون کرده اینکه سنم رفت بالا اینکه این همه تنهام اینکه تا حالا هیچکس تو زندگیم دوسم نداشته داره منو به جنون میکشونه! 

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکردم انقدی زشت باشم ک حتی راضی نباشن باهام ی جلسه حرف بزنن خیلی حس حقارت و دوس نداشتنی بودن دارم با این همه تنهایی چیکار کنم 

حق داری عزیزم منم مجردم  ولی علت مورد پسند نشدنت چیه؟ ایا توی اجتماع دیده میشی؟

نمیدونم دوتا خواستگار اومد برام انگار دیدنم جا خوردن بعد حتی حاضر نشدن باهام صحبت کنن خیلی حالم بده فکرنمیکردم قیافم در این حد بد باشه

درکت میکنم منم الان تو همین برهه هستم خواستگارم منو نپسندید اومدم اینجا تاپیک زدم انگار مشکل همگانیه😄

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
بالاخره اونی که قسمتت باشه میاد چند سالته مگه

۲۷ خخخ خدا اون بالا نشسته ببینه چقد زجر میکشیم میخواد امتحانمون کنه باشه خدا تو بردی ما تو امتحانت رفوزه اییم