دوستان سلام من یه مدت خیلی حساس شدم سر هر موضوعی خیلی می ترسم چند سال پیش غدد لنفاوی دخترم اندازه نخود شد بردم دکتر گفت تو بچه ها طبیعی هست خلاصه بعد به مدت رفت الآنم دیدم باز زیر گوشش دوتا اندازه لوبیا و عدس متورم شدن بردم دکتر چون ویروس گرفته و سینوزیت داره آلرژی داره به دکتر گفتم اصلا نگا نکرد گفت به خاطر اون است ولی من هر روز از استرس خودمو ی میکنم شما تجربه مشابهی داشتین
من خودم غدد لنفاوی زیر گردنم چندساله متورم شده و همونطوری مونده، از داخل که دست میزنم اندازه یه فندق بزرگ هست، ولی دکتر گفت تا موقعی که بزرگتر نشه و اذیتت نکنه نیازی به جراحی نیست اگر درد گرفت باید جراحی بشه
🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱 کار خوب، کار درست نیست!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره خب طبیعیه در اثر عفونت یا سرماخوردگی متورم میشن، اگر تا یه مدت دیگه خوب نشد بعد ببر یه دکتر دیگه ...
اینحا کل تایپکاها را خوندم خدا راشکر همه بچه هاشون داشتن سالمه اکثرا دکتر بهشون گفته تو بچه ها طبیعی هست اکثرا دارن خدا به حق امام زمان کمک کنه زود بره دیگه نرم دکتر
سلام نه خیلی پرس و جو کردم گفتن اکثر بچه ها دارن مادرم گفت شما هم داشتین چیز شایع هستی تا نوجوانی سه تا بچه ها هم دارن منتها برا اونا کوچیک هست تو بچه ها دکتر گفت فعال میشه دیگه پیگیر نشدم
مرسی عزیزم که جواب دادیبرای پسر منم خیلی کوچیک شده بود واکسن یکسالگیشو که زد بعد دوهفته دیدمزده بیر ...
شاید از همون واکسن باشه پسر من هم داره لوزه سوم داره سرما میخوره خیلی بزرگ میشه تورم غدد لنفاوی کلی علت داره تو بچه ها شایع هست زمانی نگران کننده هست علائم دیگه و چند علائم باهم داشته باشه اصلا نگران کننده نیست. بچه های من سه تاشون هم دارن نگران نباش چیز خاصی نیست منم هم خیلی نگران میشدم ولی فهمیدم تو بچه ها شایع هست به خاطر واکسن لوزه حساسیت و دندون خراب سینوزیت .... کلی عوامل