2777
2789

هنوز جنسیت بچش معلوم نیس ، بنظرتون به چی اشاره داره

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ایران من ❤️ ، آذربایجان قیزی 🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم جنسیتش دختر باشه

حس ششم منم میگه دختره 

ولی مادرش میگفت نه پسر میشه 

حیف دختر شه 😍

حس ششم منم میگه دختره ولی مادرش میگفت نه پسر میشه حیف دختر شه 😍

در برخی باورهای قدیمی، دیدن گیلاس در خواب می‌تواند نشان دهنده‌ی جنسیت فرزند باشد. برخی معتقدند که دیدن گیلاس قرمز و رسیده در خواب، به معنای به دنیا آمدن فرزند دختر است، در حالی که گیلاس‌های زرد و یا نارس، می‌توانند نشان دهنده‌ی فرزند پسر باشند. با این حال، باید توجه داشت که این تعبیرات صرفاً بر اساس باورهای عامیانه هستند و هیچ پشتوانه علمی و دینی ندارند. تعیین جنسیت فرزند در خواب، امری پیچیده و ناشناخته است و نمی‌توان به طور قطعی آن را پیش‌بینی کرد

این تو سایت زده ولی درکل خوابش خوبه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
تعبیر او گیلاس اینه تو بیداری شوهرت بهت هویچ میده😂😂

شوهر باشه هویج هم قبوله 🤣🤣🤣

ان شالله هرچی هس سالم باشه🥹

خانوما کسی میدونه نمازخواندن توی خواب کنار کسی ک دوسش داریم ینی چی؟

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

در برخی باورهای قدیمی، دیدن گیلاس در خواب می‌تواند نشان دهنده‌ی جنسیت فرزند باشد. برخی معتقدند که دی ...

ممنون