2777
2789
عنوان

این حد از دیونه بودن نامزدم طبیعیه

1850 بازدید | 91 پست

فک میکنه عالم و ادم وایسادن ب من نگاه میکنن😐

امروز قرار بود برم خونشون پیام داد نیومدی گفتم حالم خوب نیست سردرد و تهوع دارم گفت لابد چشمت کردن😐

گفتم من این چند روز هییییچ جا نرفتم ک تو چشم بیام

گفت چرا خونه ی ما اومدی داداششمم چشمش شوره😐

مرد حسابی داداشت خودش زن داره میاد نگاه کنه ب من؟

کاملا جدی رفته باهاش بحث کرده و معتقده اون منو چشم کرده و بعد با افتخار هم اومده تعریف میکنه فلان حرفو بهش زدم😐

چیکارش کنم یکم واقع بین بشه و بفهمه احتمالا سرما خوردم و چش نخوردم😕😂

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتقاد ب خرافات‌چیزی نیست ک بتونی با حرف قانعش کنی

خرافات نیست چشم زخم واقعیته تو قران و ... هم هست

ولی هیچکس با چشم خوردن سردرد و حالت تهوع نمیگیره

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

چقدر خرافاتیه.

تا حالا ندیدم مردی اینطوری باشه.

عجیبه واقعا یکم بیشتر به کاراش توجه کن.

اصلا نرمال نیست به نظرم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

به نظرم بیشتر خرافاتیه و اینقدر جدی میگیره این ماجرا‌ها رو که میره با یکی بابتش بحث میکنه

رفتار خوب و منطقی‌ای نیست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم