2777
2789
عنوان

کاش هیچ وقت بچه دار نمیشدم

1899 بازدید | 41 پست

حالم داره از این زندگی بهم میخوره 

دائم دارن باهم دعوا میکنن

خونم یک ثانیه هم تمیز نیس بهم میریزن 

کلی مسئولیت هیچ جا نمیتونم برم 

درساشونم نمیخونن باید حرص بخورم 

دلم برا خود قبلیم خییییلی تنگ شده 

دلم میخاد یه روز واسه خودم باشم 

مردام که اصلا قدر نمیدونن شوهرم با دوستاش بیرون میره عشق و حالشو میکنه تازگیم که خیانت کرد بهم منم مشغول بچه داریم لااقل اگه خودم تنها بودم طلاق میگرفتم یا خودمو خلاص میکردم از این زندگی خدایا ناشکری نمیکنم ولی به اونایی که بچه ندارن حسودیم میشه

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه ما که یکساله به در و دیوار میزنیم باردار نمیشیم🙁

چی بگم واقعا نمیدونم هیچ کس از وضعیتش راضی نیس 

عزیزممم🥲  چند سال شونه؟  نمیشه در هفته یه روز ببری بزاری خونه مادرت یا خواهرت بمونه؟

کلاس سوم و کلاس اول 

نه نمیشه خودمم نمیخان چه برسه به بچهام

خاک بر سرش که خیانت کرد. ولی عزیز قدر سلامتشونو بدون. من ی بچه اتیسم دارم. دومی الحمدالله سالمه . ولی نمیشه بهش گفت بالا چشمت ابروعه. ولی هر وقت میبینمش بخاطر سلامتیش خدا رو شکر میکنم 

آدم باید روحیه خودشو ببینه بعد بچه بیاره من وقتی بچه دار شدم نمیدونستم انقدر بچه‌داری برای من سخته ولی الان میدونم که روحیه من چجوریه پس بچه دیگه ای نمیارم و خودمو بچه مو آزار نمیدم 

خاک بر سرش که خیانت کرد. ولی عزیز قدر سلامتشونو بدون. من ی بچه اتیسم دارم. دومی الحمدالله سالمه . ول ...

بخاطر سلامتیشون خداروشاکرم خیلی هم نازن هرکی میبینه میگه شبیه بچه خارجی هان ولی من سوختم به پای این زندگی

آدم باید روحیه خودشو ببینه بعد بچه بیاره من وقتی بچه دار شدم نمیدونستم انقدر بچه‌داری برای من سخته و ...

من از اولم بچه نمیخاستم شوهر اشغالم میخاس

بنظرم بیشتر بخاطر خیانت شوهرت ناراحتی.ولی واقن باید برا خودتم وقت بزاری وگرنه بی عصاب میشی

😭😭😭درست حدس زدی اشکمو در اوردی دختر🥲

الهی. خیانت شوهرت باعث شده تحملت کم بشه. 

درسته از زندگی خسته شدم 

من تا حالا یه بارم پامو کج نذاشتم این حقم نبود

😭😭😭درست حدس زدی اشکمو در اوردی دختر🥲

ببین تا وقتی مظلوم و اسیب پدیر باشی شوهره میزنه بهت... واقن تجربه کردم ک میگم. وقتی ب خودت برسی برا خودت وقت بزاری خودتو تقویت کنی از نظر روحی و شخصتی، خودش دنبالت میدوه