سلام خانمای عزیز من این ماه امپول ازاد سازی زدم و اقدام داشتم پودر اینو فولیک هم میخورم الان دو روز مونده ب موعدم بسیاااار حالت تهوع سینه درد سردرد و بیحالم بنظر شما باردارم؟
مرسی فدات شم شما خوب هستین وای منم گمت کرده بودم نمی دونستم توی تاپیک خودم نظر داده بودی ولی پیدات ک ...
منم همینطور🙁خداکنه منم تو دلی داشته باشم بی بی منفی بود روز موعد ولی نمیتونم ناامید و بیخیال بشم هنوز پری نشدم😭
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
دوستان بی بی چک من دوهفته بعد از موعد نشون داد با این وجود ک من بی بی منفی بود روز سوم از موعدم گذشت ...
سلام عزیزم شما پریود و تخمک گذاری هات منظم بود؟ من روز موعد زدم آخر شب بود البته منفی بود الان ۴ روزه تاخیر و نشدم
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ک اولش نامنظم بود الان منظم شده ولی چه فایده اسپرم شوهرم ضعیفه انشالله برا شما مثبته من هنوز موعد ...
😔الهی خدا دامنتو سبز کنه به حق امام زمان
من ک اولش نامنظم بود الان منظم شده ولی چه فایده اسپرم شوهرم ضعیفه انشالله برا شما مثبته من هنوز موعد ...
خدا بخواد میشه توکل کن به خودش چله دعا توسل بردار
سلام عزیزم شما پریود و تخمک گذاری هات منظم بود؟ من روز موعد زدم آخر شب بود البته منفی بود الان ۴ روز ...
بله چند ماه بود ک لاغر شده بودم با قرص لاغری و منظمبود و باردار شدم.... صبر کن گاهی اوقات لقاح دیر میگیره و منفی کاذب میده من خودم روز چهارم زدم منفی بود یک هفته بعد موعد زدم منفی دوهفته بعدش مثبتشد
مرسی عزیزم الان بهترم شایدم هنوز لانه گزینی نشده اخه اخرین رابطم ۱۵ ام بود ببخش تورو ناراحت کردم بخا ...
عزیزم منم بی بی زدم منفی شد😔😭چقدر حس بدیه
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
اتفاقا تو چله هستم دعای توسل با یه گروه تا ببینم خدا چی میخواد شاید ماه رمضون حاجت گرفتم ایشالا شما ...
نه عزیزم ...عقب انداختم ۵ روز ولی روز موعد بیبی منفی بود نمیدونم چرا نشدم هنوز
بله چند ماه بود ک لاغر شده بودم با قرص لاغری و منظمبود و باردار شدم.... صبر کن گاهی اوقات لقاح دیر م ...
هیچ علائم بارداری ندارم تا موعدم درد پریودی داشتم و درد ناف و سردرد اینا ولی الان دیگ هیچی ...گاهی زیر دلم و دور نافم تیر میکشه همین