2777
2789
عنوان

علائم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 90 پست
عزیزم😔 انشالله دیگه سقط نداشته باشی و خدا زودی بهت بچه سلامت عطا کنه🌱

ممنونم عزیزم انشالله واسه شماهم❤️🥹

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی

سلام عزیز دلم خوبی ؟ منم این ماه یه فولی ۱۸ داشتم و امپول زدم و ازاد شد ۴ روز دیگه موعدمه   ان شالله به حق امل بنین جفتمون باردار باشیم عزیزدلمم😍😍😍

فردا یه بی بی چک بزن منم پس فردا میزنم

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز دلم خوبی ؟ منم این ماه یه فولی ۱۸ داشتم و امپول زدم و ازاد شد ۴ روز دیگه موعدمه   ان ...

سلام دوستم خوبی؟وای گمت کرده بودم همش تو فکرت بودم مطمئنم دوتامون مامان شدیم الان خبر نداریم،😂😂

خدایا شکرت مادر شدم🙏انشالله قسمت همه منتظران💜
سلام دوستم خوبی؟وای گمت کرده بودم همش تو فکرت بودم مطمئنم دوتامون مامان شدیم الان خبر نداریم،😂😂

مرسی فدات شم شما خوب هستین وای منم گمت کرده بودم نمی دونستم توی تاپیک خودم نظر داده بودی ولی پیدات کردم😁 اره ان شالله ما الان تو دلی داریم😍🥺

ولی بهت قول میدم باهم مامان میشیم 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
مرسی فدات شم شما خوب هستین وای منم گمت کرده بودم نمی دونستم توی تاپیک خودم نظر داده بودی ولی پیدات ک ...

منم خوبم یکم هیجان دارم خیلی رفتم تو فکر نی نی خوشحالک که پیدام کردی دوست خوبم بنظرم سه شنبه که تولد امام حسین هست بی بی بزنیم ؟؟؟

مرسی فدات شم شما خوب هستین وای منم گمت کرده بودم نمی دونستم توی تاپیک خودم نظر داده بودی ولی پیدات ک ...

بیا از علائمت بگو ببینم خانم خانما🥰🥰

منم خوبم یکم هیجان دارم خیلی رفتم تو فکر نی نی خوشحالک که پیدام کردی دوست خوبم بنظرم سه شنبه که تولد ...

منم خوشحالم عزیزم  من که خیلی هیجان دارم برای بی بی زدن و آزمایش خون ولی یکمم نگرانم چون نتونستم خیلی اقدام کنم 🥲

بیا از علائمت بگو ببینم خانم خانما🥰🥰

من سینه هام حساس شدن  و دلدرد پریودی دارم دقیقا انگار درد روز اول پریودی  و نمی دونم این تلقینه یا نه ولی خیلی بدنم خسته هست  

شما چه علائمی دارید؟؟ 

منم خوبم یکم هیجان دارم خیلی رفتم تو فکر نی نی خوشحالک که پیدام کردی دوست خوبم بنظرم سه شنبه که تولد ...

باشه عزیزم سه شنبه بی بی میزنیم ان شالله که جفتمون مثبت میشیم 🥺🙏🏻😍

باشه عزیزم سه شنبه بی بی میزنیم ان شالله که جفتمون مثبت میشیم 🥺🙏🏻😍

من منفی بود بی بی چکم خیلی ناراحتم😔

دقیقا مثل همیم منم دهم ماه قبل صبح زدم سه شنبه صبح میشه۱۴روز کامل وموعد پریم همزمان انشالله ک نشیم و ...

من منفی بودم عزیزم🥲

من سینه هام حساس شدن  و دلدرد پریودی دارم دقیقا انگار درد روز اول پریودی  و نمی دونم این ت ...

ایشالا تو باردار باشی دوست قشنگم

ایشالا تو باردار باشی دوست قشنگم

عزیزم امیدتو ازدست نده زود بی بی چک زدی من دلم روشنه  ان شالله که بارداری عزیزدلمم 

من منفی بودم عزیزم🥲

بزار بعد از موعدت دوباره بزن به حق امل بنین که دامنت سبز بشه عزیزم