سلام خانمای عزیز من این ماه امپول ازاد سازی زدم و اقدام داشتم پودر اینو فولیک هم میخورم الان دو روز مونده ب موعدم بسیاااار حالت تهوع سینه درد سردرد و بیحالم بنظر شما باردارم؟
سلام عزیز دلم خوبی ؟ منم این ماه یه فولی ۱۸ داشتم و امپول زدم و ازاد شد ۴ روز دیگه موعدمه ان شالله به حق امل بنین جفتمون باردار باشیم عزیزدلمم😍😍😍
فردا یه بی بی چک بزن منم پس فردا میزنم
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام دوستم خوبی؟وای گمت کرده بودم همش تو فکرت بودم مطمئنم دوتامون مامان شدیم الان خبر نداریم،😂😂
مرسی فدات شم شما خوب هستین وای منم گمت کرده بودم نمی دونستم توی تاپیک خودم نظر داده بودی ولی پیدات کردم😁 اره ان شالله ما الان تو دلی داریم😍🥺
ولی بهت قول میدم باهم مامان میشیم
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
منم خوبم یکم هیجان دارم خیلی رفتم تو فکر نی نی خوشحالک که پیدام کردی دوست خوبم بنظرم سه شنبه که تولد ...
منم خوشحالم عزیزم من که خیلی هیجان دارم برای بی بی زدن و آزمایش خون ولی یکمم نگرانم چون نتونستم خیلی اقدام کنم 🥲
من سینه هام حساس شدن و دلدرد پریودی دارم دقیقا انگار درد روز اول پریودی و نمی دونم این تلقینه یا نه ولی خیلی بدنم خسته هست
شما چه علائمی دارید؟؟
منم خوبم یکم هیجان دارم خیلی رفتم تو فکر نی نی خوشحالک که پیدام کردی دوست خوبم بنظرم سه شنبه که تولد ...
باشه عزیزم سه شنبه بی بی میزنیم ان شالله که جفتمون مثبت میشیم 🥺🙏🏻😍
عزیزم امیدتو ازدست نده زود بی بی چک زدی من دلم روشنه ان شالله که بارداری عزیزدلمم
بزار بعد از موعدت دوباره بزن به حق امل بنین که دامنت سبز بشه عزیزم