2777
2789
عنوان

علائم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 90 پست
سلام عزیزم خوبی؟چرا بی بی گذاشتی اخه زوده هنوز خیلی ناراحت شدم خواهر اما ناامید نشو اخه ما هنوز پریو ...

اخه امروز هم بی بی زدم مارک روژان دوتا زدم بکی مدادی و یکی دیگه قطره چکونی اون مدادیه مثبت شد یعنی هاله صورتی انداخت و قطره چکونیه منفی شد البته میگن روژان خیلی دیر مثبت میشه ولی ظهر هم دوباره بی بی زدم مدادی منفی شد 😭 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
اخه امروز هم بی بی زدم مارک روژان دوتا زدم بکی مدادی و یکی دیگه قطره چکونی اون مدادیه مثبت شد یعنی ه ...

عزیزم شنیدم میگن مدادی ها درست تره عکسشو میتونی بفرستی

خدایا شکرت مادر شدم🙏انشالله قسمت همه منتظران💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شنیدم میگن مدادی ها درست تره عکسشو میتونی بفرستی

واقعا؟؟ نه انداختمش دور ولی توی عکس هم معلوم نبود اخه پس چرا  ظهر منفی شد؟ به خاطر اب خوردن نبود؟؟ 

اصلا اعصابم خورده  😔چقدر بلاتکلیفی بده😭

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
واقعا؟؟ نه انداختمش دور ولی توی عکس هم معلوم نبود اخه پس چرا  ظهر منفی شد؟ به خاطر اب خوردن نبو ...

بیا روبیکا ایدیمو بهت دادم عشقم پیج فروشگاهیمه

بیا روبیکا ایدیمو بهت دادم عشقم پیج فروشگاهیمه

باشه عزیزم

پیداش کردی؟

اره عکس یه کفش  قرمز روی پروفایلتع؟ 

اره عزیزم

دنبالت کردم

سلام عزیزم شما چه خبر بی بی نذاشتین؟علائمت چطوره

نه عزیزم دیگ نذاشتم همون یکی فقط روز موعد ک منفی شد ...هیچ علائمی ندارم فقط گاهی تو شکمم و سینم احساس میکنم سوزن سوزن میشه و علائم و درد پری هم کلا دیگ ندارم

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

سلام عزیزم خوبی چی شد شما باردار بودین؟ 

من امروز آزمایش دادم و منفی شد🥲

سلام عزیزم خوبی خبری ازت نیست ‌کجایی؟؟ باردار بودی یا نه من که پری شدم قراره این ماه برم آی یو آی 

سلام عزیزم خوبی خبری ازت نیست ‌کجایی؟؟ باردار بودی یا نه من که پری شدم قراره این ماه برم آی یو آی&nb ...

سلام عزیزم نه هنوز مامان نشدم تو چطور؟

سلام عزیزم نه هنوز مامان نشدم تو چطور؟

سلام عزیزم منم نه هنوز باردار نشدم  ماه قبل iui شدم منفی شد این ماه هم دوباره میخوام برم 

سلام عزیزم منم نه هنوز باردار نشدم  ماه قبل iui شدم منفی شد این ماه هم دوباره میخوام برم

هزینش چقد شد گلم الهیییی به حق فاطمه زهرا این ماه باردار شی