سلام خانمای عزیز من این ماه امپول ازاد سازی زدم و اقدام داشتم پودر اینو فولیک هم میخورم الان دو روز مونده ب موعدم بسیاااار حالت تهوع سینه درد سردرد و بیحالم بنظر شما باردارم؟
میگم شمام دیدن بیبی چک مثبت حس خوبی براتون داره ؟ من قبل بارداریم وقتی بی چک مثبت بقیه رو میدیدم ذوق میکردم براشون انشاالله ب زودی شما بی بی چک مثبتو بذارید ذوق کنیم❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم از بس مسخره دامادشون کرد که مشکل داشت خودشم مشکل داشت🥲زمین گرده...
الهی بگردم 😔 چرا آی بو آی انجام نمیدی؟
منم اگه این ماه باردار نشم میرم آی یو آی
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
بهش فکر میکنم اگه تا عید نشدم بعد عید میرم انجام میدم اینم شانس ماست
ان شالله که تا قبل عید خدا بهت عیدی بده زودتر از بقیه بهش فکر نکن بی بی چک خیلی زود زدی بزار بعد از موعدت بزن من دلم روشنه
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
ایشالا که تو همین ماه بارداری عزیزدلم من که عادت دارم به بیبی منفی اما این ماه همه بهم امیدواری دادن ...
عزیزم شاید هنوز لانه گزینی نشده صبر کن بزار بعد موعد بهت قول میدم مثبته ببین اگه ادم بخواد بچه دار بچه با اسپرم صفر هم یهو معجزه میشه و بچه دار میشه اینقدررر خدا معجزه داره که حد نداره من خودم به شخصه معجزشو دیدم و بهش ایمان دارم حتی اگرم باردار نشم بازم خداروشکر میکنم که یک قدم به بارداری نزدیک شدم