2777
2789
عنوان

علائم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 90 پست
نه عزیزم این چه حرفیه من دلم خیلیی روشنه  بزار داروهاش تمام شه تو اقدامتو داشته باش  خدارو ...

عزیزم از بس مسخره دامادشون کرد که مشکل داشت خودشم مشکل داشت🥲زمین گرده...

خدایا شکرت مادر شدم🙏انشالله قسمت همه منتظران💜

میگم شمام دیدن بیبی چک مثبت حس خوبی براتون داره ؟ من قبل بارداریم وقتی بی چک مثبت بقیه رو میدیدم ذوق میکردم براشون انشاالله ب زودی شما بی بی چک مثبتو بذارید ذوق کنیم❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم شمام دیدن بیبی چک مثبت حس خوبی براتون داره ؟ من قبل بارداریم وقتی بی چک مثبت بقیه رو میدیدم ذوق ...

خدا از دهنت بشنوه همین الانم اشکام بند نمیاد من آخرش تنها میمونم😭😭😭

عزیزم از بس مسخره دامادشون کرد که مشکل داشت خودشم مشکل داشت🥲زمین گرده...

الهی بگردم  😔 چرا آی بو آی انجام نمیدی؟ 

منم اگه این ماه باردار نشم میرم آی یو آی 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
الهی بگردم  😔 چرا آی بو آی انجام نمیدی؟  منم اگه این ماه باردار نشم میرم آی یو آی& ...

بهش فکر میکنم اگه تا عید نشدم بعد عید میرم انجام میدم اینم شانس ماست 

هیچوقت نا امید نشو امیدت ب خدا باشه ❤

ممنون عزیزم توروخدا واسم دعا کن من تو زندگیم سختی نبود که نکشیدم ممنون بابت دلداریت

دوستان بی بی چک من دوهفته بعد از موعد نشون داد با این وجود ک من بی بی منفی بود روز سوم از موعدم گذشته بود و من رفتم لیزر بعد دوهفته مثبت شد 

هیجوقت ناامید نشید هرچیز غیر ممکنی گاهی ممکن میشه 

انشالله  دامنتون سبز بشه 

خدایا شکرت🙏🏽

دوستان بی بی چک من دوهفته بعد از موعد نشون داد با این وجود ک من بی بی منفی بود روز سوم از موعدم گذشت ...

یعنی میشه منم بعد موعدم مثبت شه؟من این ماه ۱۲ ام امپول ازاد سازی زدم علائمم شدیده ولی امروز با بی بی منفی روبرو شدم 

یعنی میشه منم بعد موعدم مثبت شه؟من این ماه ۱۲ ام امپول ازاد سازی زدم علائمم شدیده ولی امروز با بی بی ...

بله اصلا بعد موعد باید بفکر بارداری باشی خیلی کم پیش میاد کسی قبل موعد مثبت بشه من پسر اولیم هم پسر دومم ک توراهه دوهفته بعد از موعد مثبت شد.... 

خدایا شکرت🙏🏽

بهش فکر میکنم اگه تا عید نشدم بعد عید میرم انجام میدم اینم شانس ماست 

ان شالله که تا قبل عید  خدا بهت عیدی بده زودتر از بقیه بهش فکر نکن بی بی چک خیلی زود زدی بزار بعد از موعدت بزن من دلم روشنه

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
بله اصلا بعد موعد باید بفکر بارداری باشی خیلی کم پیش میاد کسی قبل موعد مثبت بشه من پسر اولیم هم پسر ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم خداکنه برا منم همینطور باشه بسلامتی زایمان کنی دوستم

ان شالله که تا قبل عید  خدا بهت عیدی بده زودتر از بقیه بهش فکر نکن بی بی چک خیلی زود زدی بزار ب ...

ایشالا که تو همین ماه بارداری عزیزدلم من که عادت دارم به بیبی منفی اما این ماه همه بهم امیدواری دادن یجورایی باورم شده بود منم مامان میشم اما نشد..

ایشالا که تو همین ماه بارداری عزیزدلم من که عادت دارم به بیبی منفی اما این ماه همه بهم امیدواری دادن ...

عزیزم شاید هنوز لانه گزینی نشده صبر کن بزار بعد موعد بهت قول میدم مثبته ببین اگه ادم بخواد بچه دار بچه با اسپرم صفر هم یهو معجزه میشه و بچه دار میشه  اینقدررر خدا معجزه داره که حد نداره من خودم به شخصه معجزشو دیدم و بهش ایمان دارم حتی اگرم باردار نشم بازم خداروشکر میکنم که یک قدم به بارداری نزدیک شدم