2777
2789
عنوان

کالابرگ جدید

43446 بازدید | 54 پست

سلام خانما کسی از این کالابرگ جدید استفاده کرده.من دیروز رفتم فروشگاه همه رو رفتم جانبو کوروش دیلی مارکت همه هم یه جواب دادن هر جنسی که برمیداشتم درصد خیلی کمی از قیمتش شامل کالا برگ میشد و باقیشو باید نقدی میدادم حالا جالبش اینه همون اجناس تو بقالی ها با قیمت خیلی پایین تری هست.مثلا روغن مایع من ۸۸ میخرم از بقالی حالا دیروز فروشگاه همون روغن رو میگه ۱۰۹تومن که باید ۱۰۶تومن بدم ۳هزار تومن هم از اعتبار کالا برگ کم میشه.خب این الان دقیقا کجاش به درد ما میخوره.میخوام ببینم همه جا همینه یا فقط اطراف ما.جایی هست شکایت کنیم 

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن اینطور نیست ... من ماه قبل طرح مادران داده بودن از جانبو خرید کردم 

۲ میلیون بود کلی خرید کردم ۵۰۰ تومن دادم خودشم مرغو گوشت گرفتم

https://like.timefriend.net/17104097063508730

والله منم دخترخالم زنگ زد اونم می‌گفت مثل شما بود اصلا هرکسی یه چیزی میگه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

ن اینطور نیست ... من ماه قبل طرح مادران داده بودن از جانبو خرید کردم  ۲ میلیون بود کلی خرید کر ...

والا من دیروز تمام شعب جانبو کوروش و دیلی مارکت شهرمون رو رفتم همه همین بودن

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

ماه قبل هم با کالابرگ خریدم مثلا به ماکارونی ۵ تومن از جیبم میدادم

به روغن لادن ۵ کیلویی ۱۰ تومن میدادم 

۲۰ تا ماکارونی برداشتم

دوتا سرخ کردنی بزرگ

دوتا ۵ کیلویی جامد

شکر۳ کیلو

قند۵ کیلویی

تخم مرغ ۶۰ تا

دوتا ماست ۲ کیلویی

به همه اینا ۳۰۰ تومن دادم دومیلیون کالابرگ طرح مادران بود

https://like.timefriend.net/17104097063508730

ما ۳نفریم ۶۶۰ریختن همسر رفته پرسید کفت فقط برنج روغن چندتا چی دیکه بود میتونید بردارید هر چی بردارید ب ازای هر نفر ۷۵ تومان کم میکنیم . 

حالا سوالم اینه اگه بریم خرید یارانمون کم نمیکنند؟؟

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
والله منم دخترخالم زنگ زد اونم می‌گفت مثل شما بود اصلا هرکسی یه چیزی میگه

خالم شهرستان از سوپرمارکتی خرید میکنه علاوه بر اینکه قیمتاش پایینه ۴۰درصدم از کالابرگشون کم میکنه