2777
2789
عنوان

کالابرگ جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 43446 بازدید | 54 پست
کورش و جانبو مسخره اس. ما رفتیم مرغ فروشی سیصد تومن مرغ گرفتیم. بقیه اشم روغن و چای با خرما از یه مغ ...

مغازه ها با انصاف ترن اما فروشگاه های زنجیره یی جایی نمیشینن آب زیرشون بره

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماه قبل هم با کالابرگ خریدم مثلا به ماکارونی ۵ تومن از جیبم میدادم به روغن لادن ۵ کیلویی ۱۰ تومن می ...

عزیزم 

چندتا سوالم رو جواب بده

چطور کالابرگ مادران گرفتی

دوم کدوم شهر 

سوم اسم فروشگاه

خواهشا جواب بده

ماه قبل هم با کالابرگ خریدم مثلا به ماکارونی ۵ تومن از جیبم میدادم به روغن لادن ۵ کیلویی ۱۰ تومن می ...

خب من دیروز رفتم روغن طبیعت و میگه ۲۷۰ از جیب بده😂😂😂گفتم مگه خرم سر کوچم داره میده ۲۵۰ بیست تومنشم یه بستنی میخرم منت کالابرگم ندارم

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

ما ۳نفریم ۶۶۰ریختن همسر رفته پرسید کفت فقط برنج روغن چندتا چی دیکه بود میتونید بردارید هر چی بردارید ...

نه این سه ماه که ۲۲۰ میدن از یارانه دیگه کم نمیشه

یه درصدی رو خودمون میدیم ولی اون همه من دادم

درسته در اصل حدود ۶۰یا۷۰درصد باید خودمون بدیم باقیش از اعتبار کم میشه اما الان بالای ۹۵درصد از خودمون میخوان 

وااای همه رو گیج میکنن  هرکس یه چیز میگه

چون یه طرحی اجرا میکنن اما نظارت ندارن الان من دیروز بالای ده تا فروشگاه رفتم علنا دارن علاوه بر اینکه گرون فروشی میکنن زیربار اون سی چهل درصد کالابرگم نمیرن نهایتا دو سه درصد کم میکنن برای منی که تو محلمون سوپرمارکت فوق العاده با انصافی داریم خرید با کالابرگ به شدت ضرره

چون یه طرحی اجرا میکنن اما نظارت ندارن الان من دیروز بالای ده تا فروشگاه رفتم علنا دارن علاوه بر این ...

دقیقا همینه.

خدا میدونه طرح چی بوده، به نفع مردم هست یا نه!!

ولی این فروشگاه ها هم از آب‌ گل آلود ماهی میگیرن

عزیزم  چندتا سوالم رو جواب بده چطور کالابرگ مادران گرفتی دوم کدوم شهر  سوم اسم ف ...

گلم بچه ام کم وزن هست من دوقلو دارم نارس دنیا اومدن 

دخترم توپوله پسرم کم وزن میره جلو 

از بهداشت زنگ زدن که چون پسرم کم وزن هست بخاطر اون دادن عین این کالا برگ بود کد زدیم نشون داد دوماه قبل

خودشم شرایط مالیمون خوبه رو بالا هستیم به بهزیستی هیچ جا هم وصل نیستیم

من از بهداشت ویتامینم نمیگیرم تا این حد

نمیدونم به چه سیستمی بهمون تعلق گرفت ولی خدا بده برکت 🤣🤣🤣

https://like.timefriend.net/17104097063508730
خب من دیروز رفتم روغن طبیعت و میگه ۲۷۰ از جیب بده😂😂😂گفتم مگه خرم سر کوچم داره میده ۲۵۰ بیست تومنش ...

ن بابا این تورو دست گرفته 

هر کالارو برداری میزنه سیستم 

سیستم میگه چند باید خودت پرداخت کنی

درسته در اصل حدود ۶۰یا۷۰درصد باید خودمون بدیم باقیش از اعتبار کم میشه اما الان بالای ۹۵درصد از خودمو ...

ن بابا اینجور نیست گلم اینجور بود من خودم نمیگرفتم مگه عقلم کمه 🤣

عزیزم  چندتا سوالم رو جواب بده چطور کالابرگ مادران گرفتی دوم کدوم شهر  سوم اسم ف ...

تبریز هستیم 

یبار از دیلی مارکت خرید کردم یبارم جانبو

گلم اگه بچه ات زیر ۵ سال هست این دوماهو اگه دادن نفهیمیدی دیگه اعتبارت تموم شده

این اعتبار طرح مادران رو ۴ ام هر ماه تمدید میکنن توام از ۴ ام به بعد اگه بچه ات زیر ۵ سال هست با همین کد چک کن اعتبارتونو اگه واریز کنن متوجه میشی

راه بهتر چک کردن اعتبار هم همون برنامه شما هست فعالش کن تو گوشیت فقط باید سرپرست کنارت باشه چون اطلاعات سرپرستو باید بزنی فعال شه 

خودتم دقت کن زبان صفحه کلید گوشیت انگلیسی باشه

درسته در اصل حدود ۶۰یا۷۰درصد باید خودمون بدیم باقیش از اعتبار کم میشه اما الان بالای ۹۵درصد از خودمو ...

من رفتم از جانبو 

از یک نفر آگاه پرسیدم 

گفت شهرستان با تهران فرق می کنه

شهرستان هم خدا نشناس و تیغ زن داره

ولی در کل اونجا بهتره

تقریبا تو تهران بی خیال بشید بهتره