2777
2789
عنوان

کالابرگ جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 43446 بازدید | 54 پست
من رفتم از جانبو  از یک نفر آگاه پرسیدم  گفت شهرستان با تهران فرق می کنه شهرستان ...

دقیقا همینه خالم امروز گفت رفتیم تمامشو خرید کردیم بدون اینکه یک ریال پول بدیم اونم تو شهرستانه

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

بچها کد رو بزنین بتون‌ها معلوم میشه چقد ریختن تو حساب نمیاد همه فروشگاهها نمیدن فقط بعضی جاها میدن همه خرید کردن نفری ۲۲۰ ربطی ب یارانه نداره من شهرستان خرید کردم باید بگردین جاهایی ک شلوغ بود پیدا کنین اونجامین😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من دیروز تمام شعب جانبو کوروش و دیلی مارکت شهرمون رو رفتم همه همین بودن

سلام عزیزم فروشگاه زنجیره ای گندم با کل مبلغ کالا برگ میتونید خرید کنید

ولی جانبو و کوروش و بقیه فقط یه درصد کمی رو قبول میکنن

ما خانواده 7 نفره هستیم که تا دیروز کالابرگ نگرفتیم من دو هفته پیش کد دستوری *500*. . . .  رو زدم برامون 2 میلیون و 945 هزار تومان اعتبار اورد ولی هفته قبل دوباره کد دستوری رو زدم 1 میلیون و 500 هزار اورد.  دیروز که رفتیم گفتند که 2 میلیون و 945 هزار برای ماههای قبل بوده و دیگه نمیتونید بگیرید فقط تونستیم 1 میلیون و 500 هزار خرید کنیم که البته وسایل اوردیم خونه دیدیم که 80 هزار تومان روی قیمت ها کشیدند.  الان ما چطور میتونیم اعتبار 2 میلیون و 945 هزار تومان رو برگردونیم؟  چیزی میدونید در این باره

من دیروز با کارت یارانه رفتم۶۶۰تومن خرید کردم.سه نفریم نفری ۲۲۰تومن.رایگان رایگان

یه ریالم ازکارتم کم نکرد.سه ماه میتونی خرید کنی

فروشگاه هایی برید که برگه زدن کالا برگ میدن

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍
من دیروز با کارت یارانه رفتم۶۶۰تومن خرید کردم.سه نفریم نفری ۲۲۰تومن.رایگان رایگان یه ریالم ازکارتم ...

عزیزم قبلش جای ثبت نام کردین؟ کدوم فروشگاه رفتین؟ از پول یارانه اصلا برنداشتن؟؟؟

عزیزم قبلش جای ثبت نام کردین؟ کدوم فروشگاه رفتین؟ از پول یارانه اصلا برنداشتن؟؟؟

نه جایی ثبت نام نکردم.کد ستاره ۵۰۰ستاره ۱۴۶۳مربع بگیر یا کارت سرپرست ببر فروشگاه هایی که کالابرگ فجرانه میدن خودشون برات میزنن.من فروشگاه مواد غذایی معمولی رفتم.کورش و رفاه نرفتم.نه از پول یارانه کم نمیکنن.۱۷همین ماه و ماه های بعد تا سه ماه نفری۲۲۰تومن میدن.برین فروشگاه هایی که کالابرگ فجرانه میدن نه سبد کالا یارانه اون فرق داره

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍