2777
2789
عنوان

اگه باردار بشم خیلی زشته ؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3829 بازدید | 55 پست
الان چندماهه با همیم خداروشکر نود درصد مواقع همه چیز خوب بود ، یه بحث و ناراحتی های کوچولویی  ب ...

عزیزم ایشالا که همیشه کنار هم خوشبخت باشید 

الهی که هر چی خیر و صلاح هست براتون اتفاق بیفته 🥰

انشاله خوشبخت باشی گلم  چ ایرادی داره اتفاقا فرزند مشترک پایه زندگی تون رو محکم تر و شیرین تر ...

قربونت برم مهربون 

پسرام خیلی دختر بچه دوست دارن ولی خب اختلاف سنیشون زیاد میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زشت نیست ولی از ازدواج و خوشبختیت مطمئن بودی که دوباره بچه اوردی؟

خداییش بخوام بگم شوهرم خیلی خوبه ، هیچ نقطه ی تاریکی توی وجودش نمی بینم ، خانواده ی خیلی خوبی ام داره ، فقط گاااهی مواقع پسرش یکم مشکل ساز میشه که اونم من کوتاه میام هربار میگم بچه اس ، از طلاق پدر و مادرش ضربه خورده ، گناه داره و .... باهاش راه میام همه جوره حتی وقتی باب میلم نیست 

سه تا بچه میشن از پدر و مادر های متفاوت . بعد اینکه پسرهام نزدیکه دیگه بشن یازده ساله ، اختلاف سنیشو ...

دوست من اینجوری بود مامانش بچه داشت باباشم بچه داشت بعد باهم ازدواج کرده بودن دوستم و خواهرش به دنیا اومدن اخلاف سنیشونم حدودا ده سال بود رابطشونم خوب بود

قربونت برم مهربون  پسرام خیلی دختر بچه دوست دارن ولی خب اختلاف سنیشون زیاد میشه

اتفاقا خداشاهده تو دلم گفتم کاش دختر باردار باشی چی میشه 

دوتا پسرها عاشق دختر ت میشن 

دوباره گفتم نگم میشه دخالت

لطفا لایک نکنید .

اگه شرایط مالیتون اوکیه چه زشتی ای داره؟ ببخشیدکه بچه ی همسرته!!!!!!برای حرف مرردم زندگی نکن❤️ مگه ...

اوضاع مالیمون خوبه خداروشکر، نمیگم عاالی ولی خب هر دومون حقوق داریم ، خونه و ماشینم داریم در حد متوسط 

من خیلی دوست دارم مخصوصا دختر بچه ، ولی شوهرم میگه بچه بیاد از من فاصله میگیری و ..

باردار نمیشی نگران نباش زشتم نیست به نظرم فقط اول شرایط زندگی و‌مالی و روابطتونو در نظر بگیر خ ...

شایدم عوارض همین قرص باشه منو نگران کرده ، چند روزه خیلی خواب آلود شدم و یه درد های خفیف زیر شکمم دارم و سینه هام سفت و دردناک شده و ...

چشم دوستم ❤

رفتار همسرتون باپسرتون چطوره و رفتار شما با پسر ایشون چطور

هیچ تفاوتی قائل نمیشیم بین بچه ی خودمون و بچه ی طرف مقابل ، رفیقیم باهم 

کلا جو  خونمون خداروشکر یه جو آروم و دوستانه اس

چیزی ام پیش بیاد زود حل میشه با حرف زدن 

به قهر و کینه نمیرسه