2777
2789
عنوان

اگه باردار بشم خیلی زشته ؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3829 بازدید | 55 پست

احتمال بارداری هست ولی خییییلی کمه

برای بارداری زشت نیست

ولی بزار ۱،۲ سال بگذره

با روحیات همسر و فرزند همسرت بیشتر آشنا بشی

بتونی کامل زندگی مدیریت 

و برنامه ریزی برای ورود یک شخص جدید به جمع تون بکنی

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشت نیست خوبم هست که یه بچه ی مشترک بین شما ویه جورایی برادر  پسرها باشه ،ولی زود نیار ببخشید اینجوری میگم خیلی باید سنجیده بری جلو ،اینجور ازدواج ها با دوتا بچه ی بزرگ هزار و یه جور چالش داره اول به ثبات برسین تا ۴ ،۵ سال دیگه بعد بچه بیارین 

شوهرته  برا چی زشت باشه

نمیدونم چرا اینجوری حس کردم که حالا بقیه میگن تازه رفته سر زندگی باردار شده و سه تا بچه ای که هر کدوم پدر و مادرهاشون متفاوته و ....

شما جای من بودی به بچه ی سوم فکر میکردی؟

نه چرا زشت باشه،،همسر منم یه پسر از ازدواج سابقش داره که من الان باردارم و با پسر همسرم اختلاف سنیشون می شه ۱۵_۱۶ سال تا وقتی بیاد،،از بچه های شما هم بیش تر.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
 نمیدونم چرا اینجوری حس کردم که حالا بقیه میگن تازه رفته سر زندگی باردار شده و سه تا بچه ای که ...

ببین من مامانم دوبار ازدواج کرده من از شوهر اولش هستم و آبجیم از شوهر دومش حتی شوهر دوم مامانم خودش از زن قبلش بچه داشت ولی باز چندماه بعد عقدشون مامانم باردار شد خداروشکر الانم آبجیم بزرگه  به نظرم بهترین کار رو کرد  اگه باردار بودید خدا بهتون نعمت داده حرف مردم رو بیخیال استغفرالله  مردم پشت سر خدا هم حرف میزنن

زشت که نیست ولی بنظرم بذاری یه مدت بگذره ببینی رابطه ی خودتون و بچه ها با هم چطوره خیلی بهتره 

الان چندماهه با همیم خداروشکر نود درصد مواقع همه چیز خوب بود ، یه بحث و ناراحتی های کوچولویی  بوده بین پسرامون که فکر کنم بین همه ی برادرها باشه و چیز نگران کننده ای نباشه 

نمیدونم چرا حس میکنم شاید باردار باشم😐

زشت ک نیست چون شوهرته دوم اینکه اگه باردار نبودی یکی دو سالی بصبر شرایط خودتو همسرت و بچه هات ببین چجوریه ... شوهرت ازونایی نباشه ک یهو قاط میزنه و حرف گذشته رو بزنه 

قشنگ فکر کن با امادگی کامل باردار شو

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔