2777
2789

سلام 

۲روز از موعد پریودم گذشته و از ۷و۸ روز پیش تقریبا علائمی شبیه حاملگی دارم.  یک هفته پیش ۴و۵روز قبل موعدم ی بیبی چک زدم که روز بعدش هاله انداخت و گفتن کاذبه الان دیگه حوصله بیبی چک ندارم استرس دارم میخوام مستقیم آزمایش خون بدم 

بنظرتون الان نشون میده؟؟؟ الان ۳۲ روز گذشته از اول روز پریودم دوره هام معمولا ۳۰ روزه هستن

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

بله نشون میده

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نشون میده پیشاپیش مبارررکه

خوبه اگه نشون بده خیالم راحت میشه 

یعنی ممکنه مثبت باشه؟🥲

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

بله مشخصه الان دیگه

خوبه پس حتما انجام میدم خیالم راحت بشه

سلام دوستانی که اینجا نظر دادید جرات نکردم آزمایش بدم چون خیلی زوده و میترسیدم تازه دیروز موعدم بوده آوردم بیبی چک خریدم بعدظهر گذاشتم ی هاله ای انداخته الان میخوام تاپیک بزنم بیاید ببینید