2777
2789

🔹سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا، گفت که ترخیص خودروهای توقیف‌شده از سوی پلیس از روز شنبه آغاز می‌شود و کسانی که خودروهای آن‌ها به دلایلی از جمله نداشتن حجاب اجباری توقیف شده می‌توانند با پرداخت قسطی جریمه، خودروهای خود را آزاد کنند.
منبع: کانال تلگرامی آخرین خودرو
برای پرداخت جریمه خودرو میتوانیدبه سایت قبضینو به آدرس ghabzino.com/trafficfines
مراجعه کنید.

وای الان تمام مشکلات مملکت حل شده گیر دادید به حجاب؟ آدم میمونه! بجای امر به معروف و نهی و از منکر وضع مملکت رو نگاه کنید،  دزدی هایی که اتفاق میفته

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...

درآمد زایی

دستِ مرا بگیر و به پا خیز‌‌...دیوانه‌وار تاکه برقصیم..‌.با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانه‌ی میدان...           رها ز نقص...                                                 تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان                      نتواند در این میانه‌ باز شناسد رقصنده را ز رقص...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.