2777
2789
آره اینا نفهمن بعضیاشون با اینکه تو خود تهرانن شب میمونن مثلا ننش

خوب به مادرش بگو بیاد بمونه غذا درست کنه کمکت ولی بریز بپاش نکن تو رو خدا دو مدل غذا و یه سالاد از سرشون زیاده به خدا 

تازه ماه رمضونم هست کاش قبول نمیکردن ولی برا افطارم آش یا حلیم از بیرون بگیر اخم و تخم کن بلکی شوهرت نگیره 

بگو امسال مهمونی تعطیل اگ تو ب فکر بچت نیسی من هسم و نگرانم چون منو بچه اسیب میبینیم فقط.خیلییی خودخاهه شوهرت.بگو پولت زیادی کرده مهمانی مفت خوری بدی همرو ببر رستوران من نمیام بخاطر بچم.اصن هرطور شده قبول نکن.اون اطرافیان بیشعورن ک میخان بیان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو بزن به کمر درد دور از جون عزیزت البته  بگو دکترم گفته یه مدت باید استراحت باشی

یادمه یکبار رفته بودم دکتر یه خانمی باردار بود با شوهرش اومد و از بس بلند حرف میزد ماهایی که بیرون منتظر بودیم میشنیدیم اقاهه میگفت خانمم گفته بخاطر مهمون داری بچم سقط شده ایا درسته؟ خانم دکتر گفت احتمالش هست . اقاهه اصرار داشت ثابت کنه خانمش داره بهونه میاره و مهمون داری دلیلی بر سقط بچه نبوده. اخرش درو باز کرد رفت زنش که سقط کرده بود رو ول کرد رفت همینا باعث میشه از ازدواج خوشم نمیاد و حاضرم تا اخر مجرد بمونم از طرفی هم اصلا اهل مهمونی نیستم واقعا خانمهای متاهل خیلی براشون سخته دایم مهمون داری کنن اونم با بچه.   مخصوصا مجبورین بعضی ادمها رو تحمل کنین . من که اصلا به ازدواج فکر نمیکنم چون تحمل مهمون رو ندارم یه کاربری میگفت بخاطر شوهرم مجبورم تعطیلات رو مهمونی برم یا مهمونی بدم . 

ای خدا چقدر بی درک من تا دو سالگی بچه اصلا مهمونی ندادم ۴۰ روز اولم خونه ی بابام تو رختخواب بودم ه ...

نبابا نمی‌ذاره برم خونه مامانم بعد زایمان میگه اینجا باش ک منم راحت بیاد بره برا نوش

آخه اغلب شب میان بعد اذان شده دیگه ، چی بگم انشالله تا اون موقع ک بچه دنیا بیاد خودش دلش بسوزه ببینه ...

بچت دنیا اومد اصلا از جات بلند نشو اون نیست کاراتو بکن ولی وقتی هست بگو جای بخیه هام درد میکنه خودتو بزن به بی حالی نتونه دعوت کنه😂

یادمه یکبار رفته بودم دکتر یه خانمی باردار بود با شوهرش اومد و از بس بلند حرف میزد ماهایی که بیرون م ...

خب دلیلش فقط این چشم و هم چشمیه میخوان فرو کنن تو چشم بقیه 

آره اینا نفهمن بعضیاشون با اینکه تو خود تهرانن شب میمونن مثلا ننش

چقد بدم میاد مهمون زیاد بمونه خیلی چیز عجیبیه‌ شب موندن که دیگه هیچ مگر اینکه از سر دعوت باشه بگه شبم بمون نه تعارف 

واسه شام رفتی؟ ۲ ساعت بسه حالا نهایت سه ساعت حالا مهمونای ما از ساعت ۷ میان تا نصف شب درستش اینه که ۷ بری تا ۹ نهایت ۱۰

بچت دنیا اومد اصلا از جات بلند نشو اون نیست کاراتو بکن ولی وقتی هست بگو جای بخیه هام درد میکنه خودتو ...

آخه تا ۱۳ عید چهل روزش میشه میگه بعد سیزده بدر میدم مهونی

آخه اغلب شب میان بعد اذان شده دیگه ، چی بگم انشالله تا اون موقع ک بچه دنیا بیاد خودش دلش بسوزه ببینه ...

بچه که بیاد خودش بی خیال میشه نگران نباش از الان ذهنتو درگیر نکن .

فقط یه کارگر بگیر خونه تکونی هاتو بکن .

اگه ماشین ظرفشویی نداری ظروف یکبار مصرف بگیر .

غذا هم از بیرون بگیرید اگه می خواد ولیمه بچه رو بده.

بعد هم کرونا و آبله زیاد شده ان شاالله بچه که بدنیا اومد یه کم از این مریضی‌ها بترسونش.

نبابا نمی‌ذاره برم خونه مامانم بعد زایمان میگه اینجا باش ک منم راحت بیاد بره برا نوش

من جای شما باشم چنان خودم و به بدحالی میزنم که از خداش باشه فقط بتونم تا دو ماه بعد سرِ پا شم.

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
چقد بدم میاد مهمون زیاد بمونه خیلی چیز عجیبیه‌ شب موندن که دیگه هیچ مگر اینکه از سر دعوت باشه بگه شب ...

آره برا ما هم هفت میان یک دو‌میرن بعد ننش میمونه شوهرم می‌ره فرداش سرکار شبش هم گوشزد می‌کنه که صبحونه منم براه باشه فکر کن با بچه 

حالا به چیزی میگه به سلامتی زایمان کردی خودش اوضاع را ببینه بی خیال میشه 

خودت هم هوای خودتو داشته باش به خدا که چقدر استراحت و رسیدگی بعد زایمان مهمه بعدا خدای نکرده طوریم بشه کی نیاد بگه حالت چطوره به خاطر مهمونی و کار زیاد اینجوری شدی 

من جای شما باشم چنان خودم و به بدحالی میزنم که از خداش باشه فقط بتونم تا دو ماه بعد سرِ پا شم.

آخه تو بارداری خیلی داغون بودم همش استراحت بودم بخوام بعد زایمانم همین باشم روانی میشه