2777
2789
بچه که بیاد خودش بی خیال میشه نگران نباش از الان ذهنتو درگیر نکن . فقط یه کارگر بگیر خونه تکونی هات ...

آره فقط خود بچه باید معجزه کنه جلوش گرفته بشه بیخیال مهمونی بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره برا ما هم هفت میان یک دو‌میرن بعد ننش میمونه شوهرم می‌ره فرداش سرکار شبش هم گوشزد می‌کنه که صبحو ...

شما هم گوشزد کن من با بچه نمیتونم درخواستای‌ تورو هم بپذیرم بابا اون الان باید واسه کمک کردن به تو بمونه نه اینکه مثه مهمون رفتار کنه عجب

بگو امسال مهمونی تعطیل اگ تو ب فکر بچت نیسی من هسم و نگرانم چون منو بچه اسیب میبینیم فقط.خیلییی خودخ ...

آخه انقد نفهمن و کرم دارن از الان تو روم میگن تو که خوشت نمیاد کسی بیاد خونت ، ی جوری میگن گوش شوهرم پر بشه راضی نشه بیرون از خونه مهمونی بدم 

شما هم گوشزد کن من با بچه نمیتونم درخواستای‌ تورو هم بپذیرم بابا اون الان باید واسه کمک کردن به تو ب ...

ی جمعه موند خونه ظهرش رفتیم خونه بابام ،باباش دعوا درست کرد که چرا نرفتی سر کار جمعه رو موندی خونه

جوابشونو بدع.بگو امسال با بچه اصن عیددیدنی نمیکنم چ برسه مهمونی بدم

گفتم یبار بهشون که چله داره بچه من تا چله بچم ک تو خود عید هست خونه کسی نمیرم و ...یعنی نمیام نیاین گفتن این حرفا قدیمی شده گفتم من عمل میکنم به حرف قدیمی شوهرم چشم غزه رفت چپ‌چپ نگاه کرد

گفتم یبار بهشون که چله داره بچه من تا چله بچم ک تو خود عید هست خونه کسی نمیرم و ...یعنی نمیام نیاین ...

محل نده شوهرت .چقد حرصمو درمیارع منم قبلا میترسیدم ازش دگ بچم اومد جسور شدم نمیترسم ازش جهنم ک ناراحت شه ناراحتی تو مهم نیس توام بقیه رو ملاحضه نکن.بگو اسمون بری زمین بیای من مهمونی نمیدم ببرشون رستوران اونجا هم نمیام