2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس بگو‌غذا از بیرون بگیر جوجه و کباب  خودتو فقط سالاد  درست کن مختصر و مفید

انقد تعدادشان زیاد گروه گروه هم دعوت کنم چندروز پشت هم میشه باهم بگمم اختیار خونه از دستم میره

دوست عزیز اگه شوهرت برای مهمونی اصرار میکنه و هیچجوره کوتاه نمیاد، بگو برات کمکی بگیره

یه خانمی بیاد غذا و برنج درست کنه، از مهمونا پذیرایی کنه و شما فقط بچتو نگه دار تا دست به دست نشه..

هرچندکه تو این شرایط مهمونی گرفتن درست نیست و اونایی که دارن میان چقدر بی درکن!

خب بهش بگو بچم مریض میشه حداقل تا چهل روز بچه بدنش مستعد بیماری و ضعیف هست .خودتونم که بماند بگوو با ...

همش میگه بچه تا اون موقع جون میگیره میگم نه بابا ، فقط بفکر این ی چی بریزه تو شکم فامیلش همین 

انقد تعدادشان زیاد گروه گروه هم دعوت کنم چندروز پشت هم میشه باهم بگمم اختیار خونه از دستم میره

نه با هم که اصلا نگو اختیار برات نمیمونه

قبول نمیکنه بیرون یک جا دعوتشون کنی رستوران؟

باید خیلی بی درک و شعور باشه کسی که مهمونی میره خونه ی زن زائو تا ۶ ماه

هستن نفهم تر ازین حرفا هم هستن ، به شوهرم میگم تا چله بچه نه ما بریم نه بیان بهونه شه کلا امسال کنسل بشه میگه نه

بگو باشه مهمونی بدیم ولی اینکارارو تو باید انجام بدی و کلی کار بنداز گردنش .که شامل خرید غذا هم میشه.

اگه قبول کنه که برات کمکه اگرم نکنه مهمونی کنسله.

برای کارهای خونه هم یا خودش انجام بده یا کارگر بگیره

تازه ماه رمضان کی مهمونی میده.

هستن نفهم تر ازین حرفا هم هستن ، به شوهرم میگم تا چله بچه نه ما بریم نه بیان بهونه شه کلا امسال کنسل ...

ای خدا چقدر بی درک

من تا دو سالگی بچه اصلا مهمونی ندادم

۴۰ روز اولم خونه ی بابام تو رختخواب بودم هنوزم افسرده و شکسته شده بودم.

مگه چقدر توان داره آدمیزاد.... کل هورمونا بهم میزیزه کم کم تا ۳ الی۴ماه اصلا نمیدونی زمان چطور میگذره....

تازه شم کلا تعطیلات ماه رمضونه چی چی میخوان کوفت کنن .

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
بگو باشه مهمونی بدیم ولی اینکارارو تو باید انجام بدی و کلی کار بنداز گردنش .که شامل خرید غذا هم میشه ...

آخه اغلب شب میان بعد اذان شده دیگه ، چی بگم انشالله تا اون موقع ک بچه دنیا بیاد خودش دلش بسوزه ببینه بیداریارو و گریه هارو بیخیال بشه