دندونی که خرابه روباید کشید اولش درد داره حس خالی بودن جاش چندروزی روی اعصابته اما بعد از یه مدت انگارنه انگار یه روزی دندونی اونجا بوده این درست حکایت بعضی آدمای توی زندگیمونه
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بله. از نوع گرون و خوشگلش. اگه طلا هم باشه که چه بهتر
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
من نمیدونم چرا کسی از زنداداش گله نمیکنه. همه میگن مادرشوهر جاری خواهر شوهر! باید یه تاپیک بزنم بفهمم
من که اونا رو نبوسیدم گذاشتم کنار. زنداداشام بیشتر رو مخن