2777
2789
عنوان

امروز تولدمه:)۲۴ سالم شد 😞🤦‍♀️هیچ کس یه تبریک خشکو خالیم نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تولدت هزاران بار مبارک میدونم جای تبریک عزیزانت رو نمیگیره ولی صميمانه برات بهترینها رو آرزو م ...

خیلیم برام ارزشمند بود گلم❤️🥺🤩اصن تو عمرم انقدر پیام تبریک نشنیده بودم🥲❤️😍تا یه ساعت پیش فکر میکردم تنها ترینم الان با این حجم از تبریکا شوکه شدم😘😘😘ایشالا خدا دلتونو شاد کنه همینطوری که دل منو شاد کردین🥲🌹❤️🤩😍🥺

عزیزم تولدت مبارک 🌼🥺💜 منم چن وقت پیش ۲۰ سالم شده نگرانم چون روزا دارن میگذرن و من اونی نشدم ک می ...

ممنون گلم🌹❤️😍

عزیزم تازه اول مسیری پر قدرت برو جلو ونزار حاشیه و بقیه مانع رسیدن به خواسته هات شن😊❤️من مشکلم این بود زیاد تحت تاثیر حرف بقیه قرار گرفتم تو لطفا اشتباه منو انجام نده

الهییی هنوزم دیر نشده ها

دیر نشده ولی حسو رمقه نمونده🤦‍♀️🤦‍♀️

البته یکی از کاربرا حرف قشنگی زد گفت وقتی میبینی هیچکسیو جز خودت نداری همین میتونه یه نقطه شروع باشه  دستتو بزار رو زانوهاتو پاشو زندگیتو از اول بساز