2777
2789
عنوان

پرسینگ غضروف گوش و ناف زدم

356 بازدید | 31 پست

سلام دیشب زدم 

خیلیییی درد داش  او غضروف چنتا جیغم زدم 🤦🏼‍♀️

گف پماد تترا و اب نمک بزنم روزی یبار 

دستم بهش میخوره درد میکیره 

البته چرک خشکنم گرفتم هشت ساعتی میخورم 

تا کی درد دارن؟

ناموسن ک بدون ایموجی با من چت نکنین حس میکنم لالین فقط دارین لب میزنین.😤🤦🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غضروف ک خیلی دیر خوب میشه و دردش وحشتناکه من زدم اما نافو نمیدونم خیلی دوس دارم بزنم از دردش میترسم

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
اینم نافم   ولی درد نداش

جدا؟با چی زد؟آنژیو؟

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
غضروف ک خیلی دیر خوب میشه و دردش وحشتناکه من زدم اما نافو نمیدونم خیلی دوس دارم بزنم از دردش میترسم

ناف اصلا درد نداش 

فقط گوشم درد میکنه 

برا من ‌ک ی کم تو غضروف بود تا ی سال و نیم چرک میکرد و وقتی گوشواره رو دراوردم بسته شد!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

جدا؟با چی زد؟آنژیو؟

اره 

با امپولم بی حسیو زد 

ولی گوش و پماد بی حسی زد ک گف غضروفه تاثیری نداره

ناف اصلا درد نداش  فقط گوشم درد میکنه

بعداز بی حسیم درد ندارع؟

اره  با امپولم بی حسیو زد  ولی گوش و پماد بی حسی زد ک گف غضروفه تاثیری نداره

ارایشگر زد؟

برا من ‌ک ی کم تو غضروف بود تا ی سال و نیم چرک میکرد و وقتی گوشواره رو دراوردم بسته شد!

وای نه انشالله رو من اینجوری نشه