از وحشتناک فراتره من اوایل ازدواجم گرفتم دارو همین بود با یه پماد ساختنی مثل رنگ خوراکی بود
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی بد منم نمیدونستم اولین روز تلاشم کردم بترکونمش پخش شد شما چند روژ خوب شدید.؟
بخدا یادم نیس ولی طول کشید اصلا هیچ کار نمیشد بکنی همش باید لخت و باز میموندی
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
لعنتی یه جایی باز هم نمیشه باشه داخل لابیا مهمونی ام برم خونمون باز میزارمش😕 من تا حالا تب خال ن ...
اووووف شما پس وحشتناک تره من روی پوستم بود و مردم و زنده شدم🤦🏼♀️
قربونتون بهتر باشین امیدوارم هرگز دیگه هم فعال نشه