2777
2789

خانواده همسرم خیلی مفت خورن ینی اگه یکی بره خونش و دستش از شیرینی نبات و کلی چیزای دیگه پر باشه میذاره روسرش ناگفته نماند ک خودش این محبتارو با یه جعبه نبات جبران میکنه 

این مثال بودا 

مثلا یکی ک زیاد بهشون توجه نکنه همش میزارن روسرشون ولی یکی ک بهشون احترام بذار فکر میکنن وظیفشه 

الان جاری دار شدم جاریمم هم خودش هم خانوادش ادمای خوب و مهربونین مادر بعد مناسبتا زمان من با پسرش پا نمیشد بیاد ک مثلا عیدی بیاره شوهرم خودش میومد 

الان برا این پسرش پا میشه میره 

میدونید کلا نسبت ب دوتا پسرش خیلی فرق میذاره با اینکه شوهر من خیلی بدردشون میخوره چون داداشش یکم سرو سادس پخمه س اینام همش دنبالشن 

و این مقایسه ها منو اذیت میکنه نمیدونم چطور بیخیال بشم راهکاری دارید یه چیزی ک منو اروم کنه 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
نباید ب قسمت پخمع بودنش میخندیدم

😂

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این مسئله چیز جدیدی نیست از قدیم بوده و متأسفانه هم ادامه داره

تنها کاری که میتونید برای آرامش زندگی خودت اینه بیخیال باشی و هیچ غری نزنی به همسرت که زندگیتون تلخ بشه

فقط از این به بعد کم کم. توام رفتارت رو تغییر بده

نه اینکه بد رفتاری کنی مثلا سنگین تر باشی و لطف اضافه هم نکنی تمام

بیشتر روی خودت تمرکز کن که لولت بره بالاتر

از همه نظر تحصیلی ظاهری شغلی رفتاری همه چی

به حرفا و کارای اوناهم توجه نکن چون ازت انرژی میگیره و اعصابتون بی دلیلی خورد میکنی به خودت آسیب میزنی

عزیزم مادرشوهر منم اینجوری بودجاریم قشنگ جوابشونودادالان کاملاباهاش دعواکردن نه میرم نه میاداولاکه برادرشوهرم ازدواج کرده بودمادرشوهرم طوری رفتارمیکردکه من به گریه می افتادم برایش کلی چیزمیزخریدن درحالی که نصف اون وسایلوب امن نخریدن خداخودش اون بالانشسته جواب همه رومیده انگارگنج پیداکرده بودن الان ازدستش هوارمیکشن

روپای شکسته خودت راه بروامادستتوروشونه کسی نزار💔
عزیزم این مسئله چیز جدیدی نیست از قدیم بوده و متأسفانه هم ادامه داره تنها کاری که میتونید برای آرام ...

من اینکارو کردم مشاوره رفتم همینو گفت ک یسری کارارو ک میکردی نکن بعد یه مدت انجام بده ک کارت ارزش پیدا کنه 

اما اونا کینه این وقتی تغییر منو دیدن طلبکار شدن 

کلا یکارایی باهام کردن ک حوصله گفتنشو ندارم 

فقط اینو بگم بقدر ازشون متنفرم ک حتی اسمشون بهم استرس میده و حتی نمیتونم بهشون نگاه کنم 

باید رو خودت کار کنی و نزاری برات مهم باشن کامل درک میکنم چون زخم خوردم ولی خب برای من مهم نیست کلا . ولی جاریم اذیتم میکنه مثلا موهام تا کمرم بود نمیخواستم برم پیشش خواهر شوهرم اصرار کرد که برم و رفتم موهامو قشنگ از وسط نصف کرد دیگه شوهرم فهمید که نباید نظر بده چون عاشق موهام بود

زشته درباره برادرشوهرت اینجوری حرف نزن....خیلی بد صحبت میکنی

😂باشه خب چی بگم در وصف این باشه اخه

من اینکارو کردم مشاوره رفتم همینو گفت ک یسری کارارو ک میکردی نکن بعد یه مدت انجام بده ک کارت ارزش پی ...

متوجه ام خیلی باید با سیاست رفتار کرد و کارت سخته

بیشتر مطالعه کن و انواع روش هارو یادبگیر که توی بحث چطوری حرف بزنی و مدیریت کنی

مثلا همون موقع که گارد گرفتن مثلا فلان کارو نکردی با لبخند و آرامش بگو واقعا؟؟  اصلا متوجه نشدم حتما حواسم نبوده یا اینکه بگی وای اینقد سرم شلوغه یادم رفت 

کلا باید نشون بدی که آرامش داری و حرفای اونا روت تاثیر نمیذاره اینطوری بیشتر حرصی میشن  

عزیزم مادرشوهر منم اینجوری بودجاریم قشنگ جوابشونودادالان کاملاباهاش دعواکردن نه میرم نه میاداولاکه ب ...

واقعا شوهرم انقدر ازین رفتار اذیته ک رقبتی ب اونجا رفتن نداره خودش میگه بخاطر اینکه مادر پدرمن مجبورم برم سر بزنم وگرنه اصلا دوست ندارم برم تو اون خونه اوایل با شوهرم بحث میکردم و این باعث میشد رابطمون خراب بشه

اما دلم میخواد کلا بیخیال بشم مادر شوهرو خواهر شوهرم ادمای بشدت حسودن 

و ب قول شوهرم همش توهم توطئه دارن همش میگن بقیه این رفتارو با ما کردن 

اگه فلانی یه چیزی گفت منظورش ما بودیم ب ما تیکه انداختن یه همچین ادماین

واقعا شوهرم انقدر ازین رفتار اذیته ک رقبتی ب اونجا رفتن نداره خودش میگه بخاطر اینکه مادر پدرمن مجبور ...

منکه رابطموکم کردم مثلااگه هفته ای یبارمیرفتم بعدش ماهی الان چندماه یبارمیرم درحالی که خیلی بهشون محبت میکردم الآنم که جاریم اذیتشون می‌کنه هی باهاشون دعوامیکنه  قدرمنومیدونن توهم باهاشون کاری نداشته باش بارندگی خودت مشغول باش بسته به شرایط خودت سنگین ورنگین باش عزتتوحفظ کن 

روپای شکسته خودت راه بروامادستتوروشونه کسی نزار💔
یه جمله رو یادت باشه تو نمیتونی بقیه رو مجبور کنی که باهات درست رفتار کنن ولی میتونی کاری کنی ک ...

بله درسته