2777
2789
عنوان

یه سوال...

165 بازدید | 20 پست

اگه نی نی سایت بخاطر حرف مستهجن منو تعلیق کنه دیگه تایپکهای قبلیمم حذف میشن؟

من تازه وارد بودم نمیدونستم نباید چیزای خصوصی رو بگم چون قابل حذف شدن نیستن الانم که پشیمونم هر دری رو زدم نتیجه نگرفتم میگم بیام یه حرف مستهجن بزنم تا حساب کاربریم کلا پاک شه

تعلیقم بشی تاپیکات هستن

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

تعلیق بشی تایپک و کامنت هایی که گذاشتید باقی میمونه دیگه بی فایده اس 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چیکار کنم😭راز شوهرمو تو یکی از تایپکها گفتم و اسم شوهرمو مادرش و مادر خودمو

لینک تاپیکو بزار تو تاپیک نی نی یار برات حذف میکنه

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

گذاشتم حذف نکردن گفتن نی نی یار هم دیگه نیستش و چیزی پاک نمیکنه

نی نی یار ها جدید شدنا

نمیدونم والا چی بگم ، کاری نمیتونی بکنی

وای چیکار کنم😭راز شوهرمو تو یکی از تایپکها گفتم و اسم شوهرمو مادرش و مادر خودمو

نی نی یار پنج و نی نی یار شب رو زیر کامنتت تگ کن شاید پاک کنن 

منم ازین اشتباها کردم امروز تگ کردم نی نی یارو منتظرم پاک کنه انشاالله

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

🤣🤣🤣هرکار میکنی نزار ببینه باشه

اصلا نمیدونستم چیزی پاک نمیشه شوهرمم هی میگفت تو گوگل چیکار میکنی گفتم جواب تایپک های نی نی سایتو میدم😐اونو هم با نی نی سایت آشنا کردم🤦🏼‍♀️

گذاشتم حذف نکردن گفتن نی نی یار هم دیگه نیستش و چیزی پاک نمیکنه

تایپک زدی یا کامنت گذاشتی؟ نی نی یار حذف تاپیک کامنت رو پاک نمیکنه

اصلا نمیدونستم چیزی پاک نمیشه شوهرمم هی میگفت تو گوگل چیکار میکنی گفتم جواب تایپک های نی نی سایتو می ...

ریدی خواهرم 😂هر تایپکی شرکت کنی پایین کاربریت میزنه کجا ها شرکت کردی