2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون تاپیکاس ک باید تبریک گفت ب اسی اقا

اولین تاپیک اولین موضوع صیغه. 

خانم بریم جای دیگ اینجا موندن درست نیست

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

کسی نیست نظر بده راهنمایی کنه

متاهل ک نیست؟ببین اینکه شما به اون دلبسته شدی ک عادی الان شرایط سختی داری ولی اون اگر انقدر ک میگه وابسته شما شده رسمی میاد جلو فکر کن صیغه شدی بعد یه مدت اون رقت یا متوجه شدی به دردت نمیخوره صد برابر الان ضربه میخوری عاقلانه رفتار کن هیچ مردی نمیگه بخاطر عشق و حال خودم بیا محرم بشیم همه میگن دوست دارم وقتی به هدف شون رسیدن دیگه با بقیه براشون فرقی نداری

کسی نیست نظر بده راهنمایی کنه

صیغه نشو داره ازت سو استفاده میکنه 

سابقت خراب نکن تا یک شوهر خوب گیرت بیاد

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

صیغه نشو چون بعدها اگر کیس خوب پیدا کنی وبخوای ازدواج کنی راحت طرف موقع عقدتون میفهمه که قبلا صیغه ب ...

پس چیکنم دوستم میگه همینجوری نیازشو برطرف کن ولی من نمیتونم

خوشم اومده کاش زود این درخواست رو نمی‌کرد یکی رو میخوام که خودم خوشم بیاد ازش و باهاش حرف بزنم 

سر اینک خوشت اومده ازش میخوای به خواستش تن بدی ک اون نپره؟

تو تن بدی هم اون میره اگر قصدش این باشه

خودتو قربانی نکن اون دیده تو دیگ باکره نیستی که همچین گوهی خورده

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
یعنی بدون صیغه رابطه داشته باشه؟

کلا رابطه قبل از عقد هیچ گاه به ازدواج دائم از طرف مرد ختم نمیشه 

چه حلال چه حرام 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭