2777
2789
متاهل ک نیست؟ببین اینکه شما به اون دلبسته شدی ک عادی الان شرایط سختی داری ولی اون اگر انقدر ک میگه و ...

اخه می‌دونم شرایطش به من نمیخوره اون ازدواجی نداشته و من ازدواج کردم و جدا شدم با بچه

مگه زنشی که وظیفه داشته باشی که نیازش رو برطرف کنی ؟!!

والا

مثل اینک اسی خودشم دلش میخواد ما دیگ زبونمون مو دراورد

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چیکنم دوستم میگه همینجوری نیازشو برطرف کن ولی من نمیتونم

یاااا خدا دوستت بیخود میکنه این حرف و بهت میزنه مگه دوراز جونت .....ک نیاز بقیه رو برطرف کنی اصلا ب تو چه ربطی داره نیازه مردم چه با صیغه چ بدون صیغه 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

اخه می‌دونم شرایطش به من نمیخوره اون ازدواجی نداشته و من ازدواج کردم و جدا شدم با بچه

خوبه پس میدونی موقتی میخوادت

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
کلا رابطه قبل از عقد هیچ گاه به ازدواج دائم از طرف مرد ختم نمیشه  چه حلال چه حرام

من میخواستم که فقط صحبت داشته باشیم چرا نمیشه اینجوری چرا درخواست کرد من چیکنم 

چی بگم والا خیلی تایپیکا کلی آدم میان با دلیل طرف رو منصرف کنن بعد طرف کار خودشو میکه

خودش میدونه دیگ

تازه خودشم داره میگ میدونم طرف ازدواجی نیس ینی صرفا فق میخوادبهش بده و بره