2777
2789
اره شاغلم مستغل هستم ولی خوانوادم هم کمکم میکنن

خیلی خوبه که شاغلی من فکر کردم شاغل نیستی وبخاطر نیاز مالی احتیاج داری کسی تو زندگیت باشه....از زندگیت لذت ببر تو اجتماع هستی همه جور آدم سر راهت میاد حواستو بده  ومن خودم اگه شرایط شما داشتم فعلا کسی وارد زندگیم نمیکردم تا به آرامش برسم وبعدش که وارد رابطه میشدم تا بچم سر وسامون نمگرفت ازدواج نمیکردم

خیلی خوبه که شاغلی من فکر کردم شاغل نیستی وبخاطر نیاز مالی احتیاج داری کسی تو زندگیت باشه....از زندگ ...

نه نمیخوام ازدواج کنم ولی دلم میخواد وقتی اعصابم خورده ناراحتیمو رو به یکی بگم و وقتی دارم میرم بیرون یکی که دوسم داره کنارم باشه آرامش بده بوده قلب بده به قول مامانم از صد تا مرد مرد ترم ولی بعضی روز ها که حوصلم سر نیره باهاش برم بیرون خیلی نمیتونم با یکی زود دوست بشم نمی‌دونم چرا ولی فقط یه دوست دارم که همه حرفام رو میزنم بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیخوام ازدواج کنم ولی دلم میخواد وقتی اعصابم خورده ناراحتیمو رو به یکی بگم و وقتی دارم میرم بیرو ...

انشالله یه آدم درست وحسابی که فقط تورو بخاطر وجود خودت بخواد سر رات قرار بگیره وبه آرامش برسی.