2777
2789
عنوان

سندرم پیش از قائدگی دارم 😔

100 بازدید | 13 پست

از دو هفته قبل پریودی حالم بد میشه همش گریه میکنم و بی حرکتم توی کل روز و دلیل این بد حالیم تقریبا مشخص نیست یعنی دلیل خاصی نداره 

کم کم که به پریودی نزدیک میشه حالم بهتر میشه 

به نظر شما این وضع طبیعیه که از دو هفته قبل شروع میشه؟!

منم همینجورم خیلی اذیت میشم😟

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین دی بدنت کمه؟ 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

واسه من از یک هفته قبلش شروع میشه…

سالای اولی که پریود میشدم اصلا اینجوری نبودم انقدر راحت پریود میشدم نه دردی،نه حال روحی بدی،….نمیدونم چیشد هرچی بزرگترمیشم بدتر میشه

واسه من از یک هفته قبلش شروع میشه… سالای اولی که پریود میشدم اصلا اینجوری نبودم انقدر راحت پریود می ...

آره دقیقا منم همینطور بودم 

قبلا ها باز از دو سه روز قبل شروع میشد الان شده دو هفته قبل 

آره کمه خیلی چون خیلی کم از خونه بیرون میرم 

یه آزمایش بده 

از همینه 

افسردگی و حالات بد روحی و بی‌حالی و بیرمقی از کمبود ویتامین دی هست. یه آزمایش بده برو دکتر ویتامین دی بخور سر حال میشی 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

منم سندروم پیش از قاعدگی دارم. تو تقویم روزهایی که حالت بد میشه رو علامت زدم و فهمیدم روزهای خاصی اینطور میشم ، یازده روز مونده به پریود از همه حالم بدتره. البته فقط این یک روز نیست. خیلی بیشتر است. من که حالم تو این روزها دعوا و عصبانیت است. مال شما بهتره حداقل دیگران از دستت دیوانه نمیشن. 

شنیدم کپسول روغن گل مغربی خوبه ، ولی هنوز استفاده نکردم. 

منم سندروم پیش از قاعدگی دارم. تو تقویم روزهایی که حالت بد میشه رو علامت زدم و فهمیدم روزهای خاصی ای ...

منم دقیقاا همینجوریم 11 روز قبل داغون ترینم خیلی عضبی میشم و با همه درگیر میشم 

منم دقیقاا همینجوریم 11 روز قبل داغون ترینم خیلی عضبی میشم و با همه درگیر میشم  

جالبه ، شما هم یازده روز قبل اینطوری ، عجیبه این دکترها هنوز داروی خوبی براش پیدا نکردن.  

البته اینم بگم من یه تست کلی برای چیز دیگه که دادم ویتامین دی هم کم داشتم.