2777
2789

bego kar daram

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینه ،میترسم خواهر شوهر یهو پاشه بیاد بدتر شه

بگو یه چیزی اختراع شده به نام اینترنت هرچی سرچ بزنی بالا میاره بزن تو اینترنت آموزش وضو رو ببین

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

وای چه قدر زور داره🙄🙄🙄

من دبیرستانی بودم قوه ی نگارشم عالی بود بعد خواهرشوهرم خواهرم هرموقع انشا داشت میومد من براش بنویسم، چند باراولو نوشتم اما بعدش زورم اومد، یه انشا اورد چندروز حیرونش کردم آخرشم یه چیز ساده نوشتم، یه بار دیگه هم گفتم نمیتونم و امتحان دارم دیگه گم شد... 

سال به سال احوال خواهرمنو نمیگرفت و نمیگیره، بیشعور پرتوقع

اه یادم انداختین😂😂😂

بگو یه چیزی اختراع شده به نام اینترنت هرچی سرچ بزنی بالا میاره بزن تو اینترنت آموزش وضو رو ببین

هعی خواهر اگه میشد آنقدر راحت با خانواده شوهر بحث کرد که وضع ماها این نبود

👶🏻=👰+🤵
دقیقا همینه ،میترسم خواهر شوهر یهو پاشه بیاد بدتر شه

این بدتر از اینه ک شما پاشی بری

بزار اون منتدار بیاد  ن اینکه شما بی منت زحمت رفتنم بکشی

تو خونه خودتم دستتم بازه برای روش و شیوه تدریست و هینکه ب کاراتم برسی مابین و ...