2777
2789
عنوان

آبله مرغان و عروسی

313 بازدید | 11 پست

سلام دوستان سه شنبه عروسی خواهرمه دیروز آبله گرفته روشی دارین ک سریع خشک بشه طول درمانشو کم کنه خواهشاً کمک کنین

دکتر فقط پماد‌ قرص داده

😥😥😥😥

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اب هندوانه بهش بده مواظب باش بقیه نگیرن

تو عروسی چیکار کنه الان ک تو یه اتاق مونده فقط

بقول شما با سریع هم خشک بشه دوره نقاهت و درمان که تمام نمیشه  نمیتونی بری بقیه مبتلا میشن

نمیشه ک عروس نره مراسمش عروسی خودشه

بیماری ویروسی دارو نداره باید دوره اش بگذره با خوردن هرچیزی فقط علائمش کمتر میشه اما درمان نمیشه چق ...

یعنی با کسی تماس نداشته باشه هم خطرناکه

آره خیلی میگن هندونه هم خوبه اگه تابستون بود سریع خوب میشد  بهش آب پرتغال و از این چیزا بدید ت ...

مرسی عزیزم

یعنی با کسی تماس نداشته باشه هم خطرناکه

بله هرکی اطرافش باشه اگه سیستم ایمنی بدنش صعیف باشه یا قبلا نگرفته باشه بالای ۹۰ درصد مبتلا میشه از طریق هوا منتقل میشه وقتی درحال صحبت 

کاش مراسم رو یک ماه دیرتر برگزار میکردید چاره اش چاپ کارت دوباره بود و صحبت با مدیر تالار

ولی اینجوری هرکی مبتلا بشه اه و نفرین پشت سرتون 😑