2777
2789

حواستون به شوهراتون باشه یه جوری که متوجه نمیشید به بهانه کار میپیچونند

مجرد هستم تا الان کلی مرد زن دار بهم آمار داده یکی از دلایلی که هیچ وقت دلم نمیخواد ازدواج کنم همین گندکاریایه آقایون 

یکیشون بهم پیام داد گفت بریم بیرون اولش اصلا نگفته بود زن داره بی همه چیز بعد دیدم تلفن مشکوک داره پشت هم قرار دوم بود گفتم شما با کسی در ارتباطی برای چی دنبال رابطه با من هستی گفت چیزی نیست خانممه منو میگی دود از سرم بلند شد اعصابم داغون داد زدم گفتم برای چی با من حرف میزنی گفت به هوا استخر پیچوندم به تیکه گفتم یادت نره مایوتو خیس کنی متوجه میشه گفت آره راست میگی 

پیاده شدم رفتم این یه مورد بود خواهش میکنم نشستید تو خونه فقط خدمات بدید به بچه ها و شوهرتاون تیز باشید چک کنید بد دوره زمونه ای شده بخدا حواستون نباشه جوری فرتون میدن که اصلا باور نمیکنید چهار چشمی  دنبال زندگیتون باشید

هم جنسایه منید دوستتون دارم 🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونیم ک هر لحظه کنترل کنیم آدم باشه نمیره عوضی باشه بکنی تو قوطی کبریت کارشو میکنه

بله حرف شما صحیح ولی این تاپیک فقط از روی دلسوزیم بود وقتی میبینم خانم ها مادرها صبح تا شب دارن زحمت میکشند خدمات میدن از غذا گرفته تا نیاز های…بعد میبینم مردی داره سواستفاده میکنه از خانمش واقعا روانی میشم

لطفا انرژی منفی نده بد دلی هم رواج نده  اگر دوتا آدم بی خود به پست تو خوردن نمیشه گفت همه مرد ...

انرژی منفی و بد دلی نیست واقعیت های جامعه هستش چیزی که دیدمو گفتم همه هم میدونند 

انرژی منفی و بد دلی نیست واقعیت های جامعه هستش چیزی که دیدمو گفتم همه هم میدونند 

من مشاور و روان شناسم 

میدونم تو جامعه چه خبره 

اگر یک نفر به پست شما خورده من هر روزه دارم خانواده هارو میبینم و مراجعه کننده دارم

اگر میبینی مردی داره خیانت میکنه یا یک زن متاهل داره خیانت میکنه 

اول باید دید داخل کانون خانواده چه اتفاقاتی داره می افته

عدم توجه به احساسات

عدم صحبت کردن 

عدم ابراز علاقه

مشکلات مالی

عدم تامین موارد زناشویی 

اینا عمده دلایل خیانت هستش