2777
2789
عنوان

تو ولنتاین حتما این کار رو بکنیم

511 بازدید | 29 پست

بخاطر یه داستانی که‌معلوم نیست راسته یا دروغ و اصلا معلوم نیست ربطش به ما چیه، نه به فرهنگمون ربط داره، نه به کشورمون، نه به رسوممون، نه به پیروان ادیان داخل کشور، نه به باورهامون، و ننه.باباهامون حتی اسمشم نشنیدن، تا میتونیم رابطه‌هامون با شریک عاطفی یا همسرمونو،  چون خرسی که برای منه خرس‌گنده گرفته، یذره اینجوریه، یا یذره اونجوریه، رو به گند بکشیم و بعدش بیایم تاپیک نک‌ونال بذاریم که نمیدونم چرا ولم کرده، چرا بلاکم کرده، چرا جوابمو نمیده، چرا ال، چرا بل، بعضیام بیان زیرش بنویسن عزیزم تو لایق بهترینایی، اون لیاقت تو رو نداشته، یا بعضیای دیگه هم بیان تنها راهکار عاقلانشونو بدن و بگن طلاق بگیر برو باشگاه، به خودت برس، موهاتو رنگ کن😂

پس تو ولنتاینی که با گوشت و پوست و استخون ما ایرانیای آریایی عجین شده، برای زهر و تلخ و کوفت کردن زندگی به خودمون و اطرافیانمون، نهایت سعی و کوشش خودمونو بکار بگیریم و از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

حجی ادیان برا هر کسی متفاوته پ انقدر دین و ب کل کشور ربط نده درضمن ایرانیا روز عشق دارن از زمان کوروش  خ ایران دوستی اون روز و تبلیغ کن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حجی ادیان برا هر کسی متفاوته پ انقدر دین و ب کل کشور ربط نده درضمن ایرانیا روز عشق دارن از زمان کورو ...

نوشتم ادیان داخل کشور، یعنی از ماناییا بگیر تا ایزدیا و ادیان رسمی

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

نوشتم ادیان داخل کشور، یعنی از ماناییا بگیر تا ایزدیا و ادیان رسمی

خب مسیحی هم جزوشون هس دیگ 🙄 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خب مسیحی هم جزوشون هس دیگ 🙄 

ولنتاین به دین ربط نداره، اون کشیش از جایگاه و‌کسوت مذهبیش اون کار رو نکرده، مثلا از روی انسانیت بوده کارش، 

اصلا صحت و سقم این داستان معلوم نیست 

همش به کنار فقط اونجا که میگی دیگران بهش میگن برو باشگاه موهاتو رنگ کن 😂😂😂😂😂😂

والا بخدا، دیشب یکی تاپیک گذاشته بود که ۲ تا بچه ۲ ۳ ساله دارم، شوهرم مثلا دماغش کجه، بهش راهکار میدادن که طلاق بگیر برو باشگاه موهاتو رنگ کن بفکر خودت باش😂😂

الان چیشد😐نمی‌دونم چرا هرچی بیشتر میخونم کمتر میفهمم چی گفتی

منظورت اینه ک ولنتاین ب ایران ربط ندارد و الکیه؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

والا بخدا، دیشب یکی تاپیک گذاشته بود که ۲ تا بچه ۲ ۳ ساله دارم، شوهرم مثلا دماغش کجه، بهش راهکار مید ...

آره این جمله رو اینجا زیاد میگن

یا مثلا میگن درست رو ادامه بده مستقل شو برو سرکار انگار کار ریخته همینجوری و روزی ۱۰ میلیون میتونن دربیارن دیگه تو تهرانشم کار خوب پیدا نمیشه کار پیدا بشه حقوقش خیلی کمه بعصی وقتا بهشون حسودیم میشه که اینقدر زندگی رو راحت گرفتن و راحت فکر میکنن

الان چیشد😐نمی‌دونم چرا هرچی بیشتر میخونم کمتر میفهمم چی گفتی منظورت اینه ک ولنتاین ب ایران ربط ندا ...

بابا مشتی، ما بیشتر از اینا ازت انتظار داشتیماا😂

ببشتر بخون که بازم کمتر متوجه شی😂

آره این جمله رو اینجا زیاد میگن یا مثلا میگن درست رو ادامه بده مستقل شو برو سرکار انگار کار ریخته ه ...

حق