2777
2789
عنوان

تو ولنتاین حتما این کار رو بکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 29 پست
بابا مشتی، ما بیشتر از اینا ازت انتظار داشتیماا😂 ببشتر بخون که بازم کمتر متوجه شی😂

والا منم یکی مث خودت دکتری بیسوادی دارم

تو بیسوادی تو نوشتن، من بیسوادی تو گرفتن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

والا منم یکی مث خودت دکتری بیسوادی دارم تو بیسوادی تو نوشتن، من بیسوادی تو گرفتن

بیسوادا جمع شوید تا برویم پیش خدا

یا به ما سواد دهد یا بزند گردن ما😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا نه ولنتاین هدیه گرفتم نه هدیه دادم ولی شاید این روز بهونه ای باشه تا یه عاشق به عشقش بگه که چقدر دوستش داره . به نظرم که روز قشنگیه .

من که میرم میشینم تو پارک و با ذوق به دختر پسرا نگاه میکنم .

لایک نکنید😜

تا حالا نه ولنتاین هدیه گرفتم نه هدیه دادم ولی شاید این روز بهونه ای باشه تا یه عاشق به عشقش بگه که ...

حضرت علی میگن هر روزی که در اون گناه نکنیم برامون عیده

حالا ما هم هر وقت به طرفمون با عشق و علاقه نگاه کنیم ، برامون ولنتاین و سپندارمزگانه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

ولی قشنگه به نظرم ولنتاین .

سپندارمزگان قشنگتره که فاصله‌ی چند روزه داره، و اصلا میگن این همونه که اروپاییا برداشتن اسمشو عوض کردن 

شاید از بس تلفظش سخته زیاد فراگیر نشد🤣🤣🤣

شاید 

البته من کلا با همون حرف اولم موافقترم، هر روزی که بیشتر عشق دادیم و عشق گرفتیم روز عشقه

سلاممم

آقای علی متین خان ، اون عکسی ک پروفته هرچی فک کردم چیزی نتونستم برداشت کنم ، معنیش چی میشه داش؟

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

سلاممم آقای علی متین خان ، اون عکسی ک پروفته هرچی فک کردم چیزی نتونستم برداشت کنم ، معنیش چی میشه د ...

این تصویر گویاتره😂

این تصویر گویاتره😂

😂😂عجب

شناختی عاقا؟

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌