2777
2789
عنوان

تنهایی

158 بازدید | 6 پست

وقتی شوهرم خونس احساس چندان خوبی ندارم ترجیح میدم تنها باشم

قبلا جمعه ها معمولا یا بیرون میرفتیم یا نهار میپخت اون برامون ولی چند وقته جمعه ها هم میره دنبال کار حالا نمیدونم واقعا کاری داره یا کاری جور میکنه

قبلا اگر میخواست تنهایی بره مسافرت کاری دلم میخواست باهاش برم الان مسافرت خارجی کاری پیش اومده اول گفت نمیرم گفتم نه برو من اوکیم

نمیدونم همش فکر میکنم یک ازدواج بیخود از سر اجبار و محدودیت های خانواده بود من ۳۵ سالگی ازدواج کردم بابام از اون مدلها که تو اون سن هم نه شب باید خونه باشی و اذیت کن مادرم و ….

شوهرم در کل ادم بدی نیست ولی خوب اینم مشکلات خودشو داره 

واقعا خسته شدم

این زنگ خطر یه زندگیه کاش بری مشاوره تا این سردی و فاصله بیشتر نشده

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازدواج نکردم به شدت احساس تنهایی میکنم. فکر نمیکردم کسی که ازدواج میکنه هم احساس تنهایی میکنه

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

من ازدواج نکردم به شدت احساس تنهایی میکنم. فکر نمیکردم کسی که ازدواج میکنه هم احساس تنهایی میکنه

تو این سایت پر متاهل تنهاست 😔

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

نه بچه ندارم و بچه هم نمیخواستم 

بچه اسباب بازی نیست من کودکی سختی داشتم دلم نمیخواست بچه م سختی بکشه بخصوص تو این جامعه ای که هر روز بدتر از دیروزشه